Gec dollenme belirtisi

Mesing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
1.604
394
73
Gec dollenme belirtileri neler bu durumu yasayanlar bana bilgi verebilirmi benim sadece adetim gecikti normalde 4gun falan gecmezdi

Geç döllenmenin ayrı bir belirtisi yoktur. Gebeliğin beklenen zamandan geç oluşması, yani beklediğiniz yumurtlama gününüzün geç gelmesi. Adet olacağınız zaman aslında yumurtlama gününüzün olması. Gebeliğinizi normal beklenen zamandan ortalama 10 gün daha geç öğrenilmesi ( çünkü döllenme beklediğiniz tarihten geç gerçekleşmiş oluyor)
İnşallah hamilesinizdir.

Peki boyle bi durum varsa bile en erken idrarda ne zaman ogrenebilirim dun test yaptim ama negatifti

Peki boyle bi durum varsa bile en erken idrarda ne zaman ogrenebilirim dun test yaptim ama negatifti
Bu durumu yaşayanlar adet gününden 10-15 gün sonra öğrenenler bile var. Hatta doktor söktürücü verirse bile bi süre bekle kullanma. Çünkü bu durumu yaşayanı burda çok okudum. "Doktor söktürücü verdi ama kullanmadım, iyiki kullanmamışım çünkü geç döllenme olmuş" gibi yazılar

Yoknzaten bende kullanmayi dusunmuyorum henuz ne oldugu belli degil riske atmak istemem ama aklima takildi sadece normalde bukadsr gunum gecmrz testte cikar belki diye dusundum oda cikmadi ge dollenmemi yoksa mevsimselmi anlamadim

Kizlar femara kullandim gecen ay ve de bu ay gecen ay bisey olmadi ama bu ay adetimin 23.gunundeyim adetime 5 gun var ve lekelenmem oldu 3 gun once 2 gun damla sadece ama gun boyu degil ara ara biraz bel agrisi hafif kasik agrisi vardi simdi yok yerlesme olabilirmi bu

en iyi örnek benim bence 21 ağustos son adet tarihim. 2 kere kaset test 1 kere de kan testi yaptırdım negatif çıktı. 7 ekimde çarşamba kan testim negatif çıktı. 12 ekim pazartesi tuvalete oturunca birkaç damla kan geldi kesildi bir daha devamı gelmedi. 16 ekim cuma kan verdim 409 çıktı yani fazlasıyla geç döllenme

Lekelenme nasıl bi lekelenme, fotoğraf varsa özelden atın, bi bakalım.
Yoksa bidahakine foto çekin
Evet normalde adete 4-5 gün kala oluyor yerleşme kanaması.
İdrar testiniz varsa bi yapın belki silik çizgi yakalayabilirsiniz.

Sulu pembe kahve gibiydi coktan bitti hatta gunluk pedde 2 damla kahve vardi bi daha gelen bisey olmadi bide femara kullandigim icin erken yumurtlama olmasi lazim dr.yoktu bakamadi kafam karisti cunku hic boyle lekelenmem olmadi adet zamani olurdu devami gelirdi adet olurdum pkoluyum bide artik testi yarin belki yaparim

Bı şey soracağım bu tarihler aralığında da sürekli ilişkiye girdiniz mi ? Yani regl olmayı ya da hamilelik şüphesiyle beklediğimiz günlerde ilişkiye yine de girilmeli mi? Acaba ilişkiye girdiniz de öyle mi tuttu. Yani umarım ne demek istediğimi tam anlatabilmisimdir. Belki sonrasında beklenilen sürede yani ilişkiye giriyorsunuz o mu tutuyor acaba ?

Aynn bende tam cozmus degilim herkes bisey deyince insanin akli karisiyo en iyisi bilac gun daha bekleyip test yapmam

Benimee oyl3 olma ihtimali varmi acaba merak ediyorum karnimda ve gogsumdede sislik var sanki patliycakmisim gbi

Evet öğrenene kadar girdik.

Yoknzaten bende kullanmayi dusunmuyorum henuz ne oldugu belli degil riske atmak istemem ama aklima takildi sadece normalde bukadsr gunum gecmrz testte cikar belki diye dusundum oda cikmadi ge dollenmemi yoksa mevsimselmi anlamadim
Bende ovulasyon testiyle yumurtlama ve çatlamayi takip ettim normalde bugün regl olmam lazım olmadım test negatif cikti.yumurtlama ve çatlama günüm belli ama geç dollenme olabilirmi bende merak icindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…