• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme azizliği..

gunaygul

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
98
140
43
İzmir
Merhaba hanımlar. Bugün kontrolüm vardı. Sat göre 6+6 olması gerekiyorken doktorun demesine göre 4+0 haftadaymışız. Keseyi gördük çok şükür ama kalp sesini duyamadık. 10 gün sonraya randevu verdi. Yani ufak bi kötü hissettim kendimi neden bilmiyorum ama.. doğum tarihi değişebilir mi acaba onu düşünüyorum aksama olabilir mi ?

Eklentiler

• IMG_4435.jpeg
    IMG_4435.jpeg
    110,6 KB · Görüntüleme: 42
Merhaba hanımlar. Bugün kontrolüm vardı. Sat göre 6+6 olması gerekiyorken doktorun demesine göre 4+0 haftadaymışız. Keseyi gördük çok şükür ama kalp sesini duyamadık. 10 gün sonraya randevu verdi. Yani ufak bi kötü hissettim kendimi neden bilmiyorum ama.. doğum tarihi değişebilir mi acaba onu düşünüyorum aksama olabilir mi ?
bende gec dollenme yasadim 2 3hafta fark vardi 6 hafta gerekirken 4hafta filandi şukur 8haftada bebegide kalbinide gorduk merak etmeyin 4hafta daha cok erken 7 8 hafta bebegin kalbini duyucaksiniz onemli olan gelişmesi herdefa gidince buyumesi kesenin

Geç döllenme konusunda bilgi sahibi olan yazabilir mi. Ben klasik bir pkosum. En son 11 temmuz adet başlangıcı oldu ve bugun ayın 19 u hala adet görmedim. Test yaptım fakat negatif. Ne kadar daha beklemeliyim test için.

Back