• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme 2020

Ben adetim 7 gün geçmişti idrarda yaptım çıktı ancak geç döllenmeyi adetin geçmesiyle değil daha çok beta hcg değerine göre olduğunu düşünüyorum çünkü benim adet tarihime göre 5 haftalık olması gerekirken 3 haftalık görünüyor senin kaçıncı günün
15.gunum pazar gunu yaptim kan testi 1.20 cikti sence yukselirmi

15.gunum pazar gunu yaptim kan testi 1.20 cikti sence yukselirmi
Valla benim son iki ay falan hep 1,20 çıktı gebelik yok dediler bende adet söktürücü ilaç kullanıyordum kimi yükselir bekle falan dediler doktorum da gebelik yok deyince ilaç kullanıyordum tam net bilgiye sahip değilim yani anlayacagin sorun yanıtsız kalmasın diye cevap vermek istedim

Benim bir arkadaşım az adet olmuştu. Onu normal zannetmiş mevsim gecişi diye. Sonraki ay olmayınca test yaptırdı. 6 haftalık hamile olduğunu öğrendi. Mucizeler hep isteyen kullarla olsun.

İnsl ben bugün verdim sonucun 870 e yükselmiş bende 3. Testimi cuma vericem bakalım hayırlısı olur insl hakkımızda
Canım ben yanlıs yazmısım ikinci test 719cıkmıstı farketmeısım bugun ucuncu test ve muayene oldum sonuc 3090,cıktı minicik de bir kese gozuktı sukur haftaya tekrar gel dedi hayırlısı ınsallah

Kizlar ben 3 testimi bugün verdim sonuç 2150 çıktı çok şükür haftaya bugün ilk muaynemiz olacak alllahin izniyle sizler ne yaptiniz

Ben 3 haftalık gebe olduğunu öğrendim kan testim 357 çıktı yarın tekrar kan vericem bakalım son adet tarihim Ağustos 12 evet benim gibi olanlar varsa yazalım burdan
benim de 1.20 ve 0-5 çıktı sınırdayım. bir kaç gün sonra tekrar test yapacağım ama şuan hamileysem 3 haftalık son regl tarihim 13 ağustos başlagıç 17 son.. sizin kaç gün gecikme de çıktı gebelik

benim de 1.20 ve 0-5 çıktı sınırdayım. bir kaç gün sonra tekrar test yapacağım ama şuan hamileysem 3 haftalık son regl tarihim 13 ağustos başlagıç 17 son.. sizin kaç gün gecikme de çıktı gebelik
Bennimde son regl tarihim 12 Ağustos ben bı hafta geçirdim beklemiyordum o yüzden bu kadar bekledim hayirlisi olsun cnm hakkında sonucunu yaz merak ettim yükselir insl degerlerin

Benimde bı hafta geçmişti adetim yaptım pozitiff çıkınca kan verdim ilk kan 357 ikinci kan 870 çıktı bugündü bakalım cuma tekrar kan vericem insl yine artarbu arada benim 4 tüp bebek denemem var bı tane oğlum var 3 yaşına girecek bu sürpriz oldu insl sağlıklı olur
Rabbim ne büyük hayırlı uğurlu etsin rabbim saglikla gelsin herşeyin bir zamani vakti var 🤲💖

Kızlar merhaba sizlere bi sorun olacak 😊şimdi öncelikle şunu belirteyim pko luyum ilaçsiz adet olmuyorum olduğum zamanlarda çok nadirdir son adet tarihim 20 Ağustos ama ben geçtiğimiz cumartesi 12 Eylül adet döngümun 25. Gününden beri belli başlı belirtiler yaşıyorum yumurtladigimi düşünüyorum şiddetli bel ağrısı kasık batması uyku hali yorgunluk aşırı derecede sıvı tuketme ihtiyacı su nedir bilmeyen ben sürekli su içme isteği iştahsızlık meyve yeme isteği akıntı adet olacakmışim gibi hissettim hep bu gibi belirtiler vs vs işte bende tamam dedim yumurtluyorum pazar gecesi pazartesi gecesini değerlendirdik . Şimdi ben ne zaman test yapmalıyım kızlar yardımcı olur musunuz fikirlerinizi düşüncelerinizi alabilir miyim 😊fazla uzun ve karmaşık olmuş olabilir kbkmayin 🙈çünkü gebelik yoksa ilaç icmem gerekiyor adet olmam için yanlış bişey yapmak istemiyorum lütfen yardımcı olur musunuz 🤔 telefona indirilen uygulamaya göre bugün adet olmam lazım ama gelen giden bişey yok 😊şimdi geç yumurtladim eğer gebelik olursa da geç döllenme olur bu yüzden ne zaman test yapsam yanılmam acaba siz ne zaman yaptiniz test ?
Adet oldunuz mu carsambadan bu yana

Cnm hamile misin
Canım özelden yazmıssın ama cevap vermeyi acmamıssın
Allah nasip ederse evet ınsallah kesemiz gorduk bu hafta tekrar cagırdım takıp edecek saglikli mı bos gebelik falanmı diye hayırlısı ınsallah dua edın
Ben bir sene aralıklarla hacamat suluk yaptırdım hem rahim ıcıne hem bele hemde kasıklara yaptırdım cıkolata kisti vardı gıttı tuplerım kapalı ıdı sukur acıldı rabbımın ıznı ılede gebelik nasıp oldu ınsallah saglikli sekılde kucagıöa almak nasip olur
Rabbım sizlerde nasip etsin ınsallah

Canım özelden yazmıssın ama cevap vermeyi acmamıssın
Allah nasip ederse evet ınsallah kesemiz gorduk bu hafta tekrar cagırdım takıp edecek saglikli mı bos gebelik falanmı diye hayırlısı ınsallah dua edın
Ben bir sene aralıklarla hacamat suluk yaptırdım hem rahim ıcıne hem bele hemde kasıklara yaptırdım cıkolata kisti vardı gıttı tuplerım kapalı ıdı sukur acıldı rabbımın ıznı ılede gebelik nasıp oldu ınsallah saglikli sekılde kucagıöa almak nasip olur
Rabbım sizlerde nasip etsin ınsallah
Çok sevindim cnm sağlıkla kucağına al inşallah bana da umut oldun inşallah bende o haberi burdan veririm bana da dua et bende dün sülük yaptım ama baya zordu

Çok sevindim cnm sağlıkla kucağına al inşallah bana da umut oldun inşallah bende o haberi burdan veririm bana da dua et bende dün sülük yaptım ama baya zordu
Allah razı olsun canım ınsallah en kısa zamanda alırsın guzel haberler
Suluk attıgın gun mumkun mertebe yat dinlen ister istemez kanama cok oluyor ve ben bas donmesi olmasın diye pekmez lı su yada pekmwzlı sucum alıyordum yemek ıcın cok ise yarıyor
İlk gun dınlenırsen zaten ertesi gun kanama leke seklıjmde gelip bıtıyor

Allah razı olsun canım ınsallah en kısa zamanda alırsın guzel haberler
Suluk attıgın gun mumkun mertebe yat dinlen ister istemez kanama cok oluyor ve ben bas donmesi olmasın diye pekmez lı su yada pekmwzlı sucum alıyordum yemek ıcın cok ise yarıyor
İlk gun dınlenırsen zaten ertesi gun kanama leke seklıjmde gelip bıtıyor
Aynen cnm kanamam kesildi çok şükür ama öyle çok gitti ki kan ve çok iltihabım varmış

Amin cnm başka neler yaptın sen bana söyle bende yapayım
C life diye macun var onuda ıkı kutu bitirdim hacamat suluk yaptım sogan kuru cok yaptım sut maydanoz buharına oturdum kaplıcaya gittim en s oh nda arvigo masajını yaptım canım

Back
X