Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar selam reglim 2 gün gecikti sabah test yaptım çizgi çıkmadı fakat markete gidip geldim test çift çizgi olmuş sizce test yanlış olmuş olabilir mi . Bu şekilde hamileliğini öğrenen var mi acaba ?
Kızlar selam reglim 2 gün gecikti sabah test yaptım çizgi çıkmadı fakat markete gidip geldim test çift çizgi olmuş sizce test yanlış olmuş olabilir mi . Bu şekilde hamileliğini öğrenen var mi acaba ?
Bende yanlış alarm sevindim canım senin adına Bende kist var 4,5 cm di bu son kontrolde 3,5 A düşmüş ve tsh 3,38 mil gebelik oluşması için 2,5 altına düşmesi gerekiyormuş ilaç kullanıyorum bakalım
Bende yanlış alarm sevindim canım senin adına ❤ Bende kist var 4,5 cm di bu son kontrolde 3,5 A düşmüş ve tsh 3,38 mil gebelik oluşması için 2,5 altına düşmesi gerekiyormuş ilaç kullanıyorum bakalım