Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk HastalıklarıGeç çıkan dişler endişelenmelimiyim?
mrb ark 14 aylık bi kızım var bi türlü diş çıkartamadı şimdilik toplam dört dişi var alt ve üst ikişer tane onlarıda geç çıkardı normal mi yoksa dr götürsem mi bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.sizin bebişler ne zaman çıkardı kızım gibi olan varmı?
e çıkmış ya dişi işte benim kızım bu ayın 15 inde 11 aylık olacak ilk dişi daha geçen hata patladı. her çocuk aynı olacak değil ya ben doktora sormuştum dişi çıkmadı diye sen dişsiz insan gördünmü çıkar elbet demişti sıkma canını
mrb ark 14 aylık bi kızım var bi türlü diş çıkartamadı şimdilik toplam dört dişi var alt ve üst ikişer tane onlarıda geç çıkardı normal mi yoksa dr götürsem mi bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.sizin bebişler ne zaman çıkardı kızım gibi olan varmı?