• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Geç çıkan dişler endişelenmelimiyim?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Kendyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2010
49
1
36
Ankara
mrb ark 14 aylık bi kızım var bi türlü diş çıkartamadı şimdilik toplam dört dişi var alt ve üst ikişer tane onlarıda geç çıkardı normal mi yoksa dr götürsem mi bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.sizin bebişler ne zaman çıkardı kızım gibi olan varmı?

e çıkmış ya dişi işte benim kızım bu ayın 15 inde 11 aylık olacak ilk dişi daha geçen hata patladı. her çocuk aynı olacak değil ya ben doktora sormuştum dişi çıkmadı diye sen dişsiz insan gördünmü çıkar elbet demişti sıkma canını

tamamda çok uzun geldi bana çıkma süresi fikir olsun diye yazdım ...azar , komiklik ,cvp hepsi bi arada yazmışsın tşk :34:

mrb ark 14 aylık bi kızım var bi türlü diş çıkartamadı şimdilik toplam dört dişi var alt ve üst ikişer tane onlarıda geç çıkardı normal mi yoksa dr götürsem mi bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.sizin bebişler ne zaman çıkardı kızım gibi olan varmı?

benim kizim 14 ayini gecen hafta gecti :) daha disi yok biz ne yapalim :D

Back