Gec bulup erken kaybettigim kizlarim yurek yanginlarim😢

4gün yaşadı canım kuzum. Ben city hospitalda doğum yaptım. Çocuğu yaşam foruma gönderdiler. Ah etmemmi ediyorum tabiki Allaha havale ettim hesabını orada versinler. Sebep olanlarda korktuklarını yaşamadan ölmesinler

Rabbim size sabirlarin en büyügünü ve dayanma gücü versin.
Rabbim bizleri evlat acisiyla sinamasin. Cok üzüldüm

Başın saolsun canım ben de kaybettim 35. Haftada sezaryene alındım kalbi durdu Allah’ın emri işte hayat benim içinde durmuş gibiydi hala da öyle yaşamak için yaşıyoruz işte Allah daha çok sevmiş diyorum Haziran da kaybettim şimdi tekrar düşünüyoruz Aralık Ocak gibi inşallah Allah nasip kısmet ederse

Sizinde basiniz saolsun,ayni acilari yasamisiz evlat acisi ve ayni haftada sizde sorun varmıydı neden ansizin kalbi durmus meleginizin

Sizinde basiniz saolsun,ayni acilari yasamisiz evlat acisi ve ayni haftada sizde sorun varmıydı neden ansizin kalbi durmus meleginizin
Kordon da kan pıhtılaşması aniden olan bişey genetik test yaptırdık birşey çıkmadı anlam veremiyoruz zaten yıprandık gerçekten bedenen de ruhen de sanki dünyam oymuşta elimden alınmış gibi herşeyi hazırdı herşeyi vardı ama o yok

Benimde herşeyi hazırdı besigi bile bir geceden onceden kuralim artik zamani geldik demistik.yasadigimiz kolay seyler degil resmen travmaymis bu yasadigimiz talihsiz olay.heniz aciniz sizinde taze.benimde agustosta oldu iste.resmen bir gecede kabusu yaşadım uyaninca ay korkunc bir rüyaymış demeyi cok isterdim.bu aci maalesef omrumuzun sonuna kadar kalacak yüreğimizde.yeni evlatlarimizda olsa onlarin gidisine hep üzüleceğiz.teselli veremiyorum cunku ne yasiorsunuz aynisini yasiorumevlat acisini dag tas bile kaldiramazmis..

Cnm cok üzüldüm ama bunda da bi hayir vardir demektrn elimizden bisey gelmez umarim okadar kalpten bunu istedim ki biran önce bebegin olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…