• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç boşalma

Aysenimi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
10.521
10.866
228
31
Merhaba partnerimde geç boşalma sorunu var.bana güzel geliyor ama kendisi çok yoruluyor.bazen 2 saat geçmiş oluyor.bu sorunu yaşayan hanımlar varsa önerebileceğiniz birşey var mı acaba?

Sönmüyor da bırakmak zorunda kalıyor beni düşündüğü için.
Ee kendi ne yapıyor fizyolojik bir sıkıntı var demek ki ya da yeterince uyarılmıyor ilaç kullanıyor da olabilir bana sağlıklı gelmedi benim eşimle de 2 saat sevişiriz bıraksak ama 2. 3. İle tekte olmadı ki adam sonunda boşalmıyo diyorsun.Bir erkeğin 2 saat aralıksız ereksiyon yaşaması, tıbbi açıdan olağan dışı bir durumdur. Normalde, erkeklerin ereksiyonları belirli bir süreyle sınırlıdır ve genellikle birkaç dakika ile 30 dakika arasında sürer. Ancak bazı özel durumlar, psikolojik ya da fizyolojik faktörlere bağlı olarak süre biraz daha uzun olabilir.

Eğer arkadaşınız gerçekten böyle bir deneyim yaşadığını söylüyorsa, bunun birkaç olasılığı olabilir:

1. Psikolojik Faktörler: Bazı erkekler heyecan, arzu veya zihinsel uyarılarla uzun süre ereksiyon yaşayabilirler. Ancak, bu çok nadir bir durumdur.

2. Tıbbi Durumlar: Ereksiyonun uzun süre devam etmesi, "priapizm" olarak bilinen bir durumu işaret edebilir. Priapizm, peniste uzun süreli ve genellikle ağrılı ereksiyonlardır ve genellikle 4 saatten fazla sürerse acil tıbbi müdahale gerektirir. Bu durum nadiren görülür, fakat tekrarlayan priapizm, kalıcı hasara yol açabilir.
Gpt
3. Abartma veya Yanılgı: Bazen insanlar, yaşadıkları durumu abartabilir veya yanlış anlayabilirler. Arkadaşınızın deneyimi çok uzun sürse de, 2 saat gibi bir süre genellikle olağan dışıdır.

Sonuç olarak, bir erkeğin 2 saat boyunca aralıksız ereksiyon yaşaması olağan bir durum değildir ve sağlık açısından bir risk taşıyabilir. Eğer gerçekten böyle bir şey yaşandıysa, sağlık profesyonelleriyle görüşmek önemlidir. Chatgpt böyle söyledi. Ereksiyon varken boşalmaması ciddi problem

Son düzenleme:
Zevk alıyor musunuz? Zevk alamadığınızı hissettiği için boşalamıyor olabilir. Eşimle çok uzun süre sevişiriz benim eşim de biraz geç boşalır ama yorulduğumuzu bittikten sonra hissederiz o anki zevkle hissetmeyiz belki de sebep sizin yeterince uyarılmamanız olabilir

Arkadaşımın eşi günlerce boşalmıyor. Bence orgazm bozukluğu var bu kişilerde.

Nasıl aşınmıyor çeşme mi bu sürtünme kuvveti var sonuçta penis etrafını sarıyor ya pipisi küçük ya da doğum vs yaptınız kaslar gevşek ya da kayganlaştırıcı takviye ediyorsun. İmkansız geldi
Sulanma devam ediyorsa aşınma olmuyor ama erkeğin seni olayda tutabilmesi gerekiyor.

Zevk alıyor musunuz? Zevk alamadığınızı hissettiği için boşalamıyor olabilir. Eşimle çok uzun süre sevişiriz benim eşim de biraz geç boşalır ama yorulduğumuzu bittikten sonra hissederiz o anki zevkle hissetmeyiz belki de sebep sizin yeterince uyarılmamanız olabilir
Ben de böyle düşünüyorum.

Back
X