Gebze ve civarında oturan arkadaşlar yardım lütfen...

bankadilekm29

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
164
0
296
44
İstanbul
Arkadaşlar merhaba. Gebze'ye birkaç ay önce taşındım ve tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Evde butik pasta ve kurabiyeler, mantı ve yaprak sarma yapıyorum ve bunların pazarlamasını yapmak istiyorum. Çevremdeki birkaç kişiden fikir almaya çalıştım ama maalesef hiçbir sonuca ulaşamadım. Gebze ve civarında bu tarz şeylerin satışını ne şekilde yapabilirim. Ne olur yardım edin

Anlaşılan bu konuda yardım alamayacağım. Peki yine fikirlerinizi almak istiyorum. Gebze merkez civarında düşük bir bütçeyle yapılabilecek işler hakkında bir fikriniz var mı?

cnm merhaba,bende yaklaşık 9 sene gebzede yaşadım fakat sevdiğim bi yer oldugunu soyleyemem..senin yapmak istediğin konuyla ılgılı pek bi bilgim yok ama sunu soyleyebılırım gebze her bölgeden gelen insanlar tarafından olusturulmuş bir yer yani kültürlüsü de cahilide ıyısıde kötüsüde hepsi var,imkanlarını bilemem tabi ama söylediğin iş orda pek tutmaz gibi geldi bana ama yinede tabı sen daha iyi bilirsin mutlaka arastırmıssındır boyle bişeye girmeden önce..senın yapmak istediğin iş pendikten sonra yanı maltepe bostancı gibi yerlede daha ıyı gider diye düşünüyorum ama dedim ya bunlar hep imkanlarla ilgili maalesefsana kolay gelsin umarım yoluna gırer hersey ıstedığın gibi olur.

gebze daha çok sanayii bölgesidir..bunun yanında arkadaşında dediği gibi pek çok farklı yerden gelen insanlar mevcut..hani merkezi yerlerde olsa ,kadıköy gibi mesela olur derdim..ev hanımları falan rağbet ederdi fakat orda o yür şeylerin pek yapılcağını sanmıyorum bende...

Arkadaşlar hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Şuanda mevcut bir işim var zaten. Bunu ek iş olarak yapabilirim diye düşünmüştüm. Ama anlaşılan biryer açma fikri çok mantıklı değil. Bu arada kurabiyelerimi küçük bir bakkalla anlaşarak tane usulü satmaya başladım. Daha iki gün oldu ama bakalım neler olacak. Peki okul kantinleri ile nasıl anlaşılabilir bu konuda bir fikriniz var mı?

yurt disinda yasadigim icin bazi seyleri anlayamiyorum sorumu aff buyrun ama

sanayii bölgesi ne demek onu aciklayabilirmisiniz acba ?:1hug:

yurt disinda yasadigim icin bazi seyleri anlayamiyorum sorumu aff buyrun ama

sanayii bölgesi ne demek onu aciklayabilirmisiniz acba ?:1hug:

Çok fazla sanayii var ve hertürlü kesim çalışmaya geliyor vasıflı vasıfsız.Yani çok farklı özelliklerde insanlar var.Ama özellikle vasıflıların çoğu gebzede oturmuyor bu nedenle genelde eğitimi ve geliri düşük insnalar oluşturuyor.a.s.

hmm egitimi ve geliri düsük insanlar öylemi hmm düsündürücü yaa

tesekkürler canim aciklama icin a.s.

Gebze'de Böyle Bir Şey Çok Zor..
Ancak Bir Dükkan Açarsın, Ev Yemekleri Adı Altında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…