Gebze de yaşayan var miiii

O zaman yazın merak ettiklerinizi. Daha kolay cevap alabilirsiniz böylece. Böyle sorunca açıklayıcı olmamış

Mesela burda ki özel hastaneler nasıl bir kaç defa gittim ama anlayamadım pek iyi bir kadın doğum doktoru önerisi evlere iş veren yerler var mı çevresinde bebek çocuk bakıcısı arayan var mı

Mesela burda ki özel hastaneler nasıl bir kaç defa gittim ama anlayamadım pek iyi bir kadın doğum doktoru önerisi evlere iş veren yerler var mı çevresinde bebek çocuk bakıcısı arayan var mı
Özel hastane olarak yüzyıl hastanesi var. Genel olarak insanlar memnun. Ama kadin dogum uzmanlari hakkinda bilgim yok. Çocuk bakicisi icinde yine hastanelere sormanizi öneririm. Doktorlar ariyor genelde

Özel hastane olarak yüzyıl hastanesi var. Genel olarak insanlar memnun. Ama kadin dogum uzmanlari hakkinda bilgim yok. Çocuk bakicisi icinde yine hastanelere sormanizi öneririm. Doktorlar ariyor genelde
Yüzyıl hastanesi sadece para tuzağı maalesef ki geçen gün gittik test için muayene ücreti de istediler biz sadece test istiyoruz dedik mecbur dediler aldılar doktoru en fazla 3 dakika gördük o kadar

Yüzyıl hastanesi sadece para tuzağı maalesef ki geçen gün gittik test için muayene ücreti de istediler biz sadece test istiyoruz dedik mecbur dediler aldılar doktoru en fazla 3 dakika gördük o kadar
hmm dogrudur o zaman canm. Benim açıkcası özel hastaneyle işim olmuyo pek. Farabiye gidiyorum genelde. Çok memnun oldugumdan degil ama avuçla para ödemiyoruz en azından

Ne testi için gittiniz ?
Merkez hastanesine bulaşmayın pişman olursunuz

hmm dogrudur o zaman canm. Benim açıkcası özel hastaneyle işim olmuyo pek. Farabiye gidiyorum genelde. Çok memnun oldugumdan degil ama avuçla para ödemiyoruz en azından
Farabide kadin doğum da cemal bey vardı cok iyiydi hala duruyormu bilmiyorum

Evet aynı imkanlari devlet hastanesi de karşılıyor ama bazı şeyleri devlet yapmayınca mecbur fatih devlete gidiyorum ben de genel de Fatih'te onerdigin kadın dogumcu var mi peki

Doktor sistemden istekte bulunmadıkça test yapılmaz zaten. Devlette direkt laboratuvara gidip mi yaptırıyorsunuz testi? Doktora muayene olacaksınız ki test için karar verilsin

Yüzyıl Hastanesi'nde seher çınar i tavsiye ederim.cok güler yüzlü, şevkatli bir doktor.evlere iş veren yerler içinde Facebook ta sayfalar var.gebze iş arayanlar yazarsan Facebook'a çıkar.oralara katıl

Tuzla gisbir hastanesinde kadın doğum ve çocuk doktorları çok iyi. Fiyat olarakta bence çoğu özele göre iyi. Sağlıkçıysanız %50 indirimli yararlanıyorsunuz. Gebzeyede zaten çok yakın. Pendiğe gelebilirim derseniz kendi hastanemi ve doktorumu önerebilirim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…