- 29 Ocak 2020
- 935
- 327
- 53
- 26
- Konu Sahibi GaardennRosee
Hanımlar Gebze de yaşayan var mı araniz daaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok turrrrrrrrrrr daaaaHanımlar Gebze de yaşayan var mı araniz daaa
yok turrrrrrrrrrr daaaa![]()
çok yakınımHanımlar Gebze de yaşayan var mı araniz daaa
Neden sordunuz?Hanımlar Gebze de yaşayan var mı araniz daaa
Neresiiiçok yakınım
Neden sordunuz?
O zaman yazın merak ettiklerinizi. Daha kolay cevap alabilirsiniz böylece. Böyle sorunca açıklayıcı olmamışÖylesine 1 buçuk senedir buralardayım ve merak ettigim şeyler var
O zaman yazın merak ettiklerinizi. Daha kolay cevap alabilirsiniz böylece. Böyle sorunca açıklayıcı olmamış
Özel hastane olarak yüzyıl hastanesi var. Genel olarak insanlar memnun. Ama kadin dogum uzmanlari hakkinda bilgim yok. Çocuk bakicisi icinde yine hastanelere sormanizi öneririm. Doktorlar ariyor geneldeMesela burda ki özel hastaneler nasıl bir kaç defa gittim ama anlayamadım pek iyi bir kadın doğum doktoru önerisi evlere iş veren yerler var mı çevresinde bebek çocuk bakıcısı arayan var mı
Yüzyıl hastanesi sadece para tuzağı maalesef ki geçen gün gittik test için muayene ücreti de istediler biz sadece test istiyoruz dedik mecbur dediler aldılar doktoru en fazla 3 dakika gördük o kadarÖzel hastane olarak yüzyıl hastanesi var. Genel olarak insanlar memnun. Ama kadin dogum uzmanlari hakkinda bilgim yok. Çocuk bakicisi icinde yine hastanelere sormanizi öneririm. Doktorlar ariyor genelde
hmm dogrudur o zaman canm. Benim açıkcası özel hastaneyle işim olmuyo pek. Farabiye gidiyorum genelde. Çok memnun oldugumdan degil ama avuçla para ödemiyoruz en azındanYüzyıl hastanesi sadece para tuzağı maalesef ki geçen gün gittik test için muayene ücreti de istediler biz sadece test istiyoruz dedik mecbur dediler aldılar doktoru en fazla 3 dakika gördük o kadar
yasayanı buluruz o sıkıntı degıl de sız ne ıcın sordunuz :)Hanımlar Gebze de yaşayan var mı araniz daaa
Ne testi için gittiniz ?Yüzyıl hastanesi sadece para tuzağı maalesef ki geçen gün gittik test için muayene ücreti de istediler biz sadece test istiyoruz dedik mecbur dediler aldılar doktoru en fazla 3 dakika gördük o kadar
Farabide kadin doğum da cemal bey vardı cok iyiydi hala duruyormu bilmiyorumhmm dogrudur o zaman canm. Benim açıkcası özel hastaneyle işim olmuyo pek. Farabiye gidiyorum genelde. Çok memnun oldugumdan degil ama avuçla para ödemiyoruz en azından
hmm dogrudur o zaman canm. Benim açıkcası özel hastaneyle işim olmuyo pek. Farabiye gidiyorum genelde. Çok memnun oldugumdan degil ama avuçla para ödemiyoruz en azından
Doktor sistemden istekte bulunmadıkça test yapılmaz zaten. Devlette direkt laboratuvara gidip mi yaptırıyorsunuz testi? Doktora muayene olacaksınız ki test için karar verilsinYüzyıl hastanesi sadece para tuzağı maalesef ki geçen gün gittik test için muayene ücreti de istediler biz sadece test istiyoruz dedik mecbur dediler aldılar doktoru en fazla 3 dakika gördük o kadar
Yüzyıl Hastanesi'nde seher çınar i tavsiye ederim.cok güler yüzlü, şevkatli bir doktor.evlere iş veren yerler içinde Facebook ta sayfalar var.gebze iş arayanlar yazarsan Facebook'a çıkar.oralara katılMesela burda ki özel hastaneler nasıl bir kaç defa gittim ama anlayamadım pek iyi bir kadın doğum doktoru önerisi evlere iş veren yerler var mı çevresinde bebek çocuk bakıcısı arayan var mı