- Konu Sahibi kulxuxbxuxn sultanxix
-
evet cnm fatma hanım parkı iyi seçim hem aile bahçesi hem çocuklarımızında durabiliceği bi yer çocuk parkıda var bence güzeell ben begendim bu fikri valla süpersiinn arıtk mayısta yapalım buluşmayı hemi şekerlerr:teytey:
hemen yanı cnm çok güzel bi yerolumunekankayizsmilefatma hanım parkı nere olakifisfisfis Şu lunaparkın karşısımı:uhm:
hemen yanı cnm çok güzel bi yerolumunekankayizsmile
evet cnm çok güzel oldu orda buluşalm bencede :sm_cool:evet yanı dicektim ismini bilmiyordum:sm_confused: eskiden bişeye benzemiyordu ama son hali güzel oldu olabilir yani hihoyyyt
evet cnm çok güzel oldu orda buluşalm bencede :sm_cool:
evet cnm inş olur ama çoğu kişi bakmıyor bile topiğe pek gelen olmıcke sanırsamhayırlı sabahlar arkadaşlar..
yer konusunda anlaştık, mayıs ayı içerisinde tarihi de kesinleştiririz..
evet cnm hastanenin karşısı lunapark onun yanıda fatmahanım parkı zaten yan yanalar çok kolay bi yerde o zaman gelsinde hallederiz şekerim sen bulamazsan bizi biz buluruz senidelikafaduldendelikafaduldenkızlar ben darıcadayım orasını bilmiyorumki lunapark dediğiniz yuzyıl hast.karşısındakimi inşallah mayıs ayında buluşalımmm olumunekankayizsmile
evet cnm hafta sonu olur mayıs ayın içersinde güzel olur fatma hanım parkı artık gününüde ayarlarız sempatiksalakcinniBiz eskitmediğmiz sürece eskimez arkadaşlar,
Buluşma olursa ben de gelirim..
Hele bir ilki yapalım, devamı gelir inşallah.. sanırım hafta sonları daha uygun olur gelecek arkadaşlar için..
evet cnm inş duyrumuzuda yaparız şekerim gelen gelirbencede hafta sonu özellikle cumartesi olursa daha iyi olur şu poyraz esintiler biraz daha geçsinde buluşma topiği açalım inşallah...boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?