Gebze- Darca civar oturan kzlar....

fatma hanım parkı nere olakifisfisfis Şu lunaparkın karşısımı:uhm:

hayırlı sabahlar arkadaşlar..
yer konusunda anlaştık, mayıs ayı içerisinde tarihi de kesinleştiririz..
evet cnm inş olur ama çoğu kişi bakmıyor bile topiğe pek gelen olmıcke sanırsam
kızlar ben darıcadayım orasını bilmiyorumki lunapark dediğiniz yuzyıl hast.karşısındakimi inşallah mayıs ayında buluşalımmm olumunekankayizsmile
evet cnm hastanenin karşısı lunapark onun yanıda fatmahanım parkı zaten yan yanalar çok kolay bi yerde o zaman gelsinde hallederiz şekerim sen bulamazsan bizi biz buluruz senidelikafaduldendelikafadulden

Sanırım baharın rehavetinden olsa gerek heralde, kimse pek girmiyo.
yada herkez bahar temişzliği yapıyo galiba :))

Mayıs ayı içerisinde buluşcaktık ama baksanız, kimseden ses yok.. (

bence buluşma olur bir iki hadi üç kişi gelir buraya başta takılan arkadaşlar ne oldu acep topiğimi beğenmediler hatta benim aynı lisede okuduğum kız vardı oda daha takılmıyo buraya buluşmanın olucananda pek ümidim yoka artık benim gelesim var mayıs ayı içerisinde düzenleriz fekat :) bi duyuralım gelmek isteyen gelsin aşkitom vardı oda gelecekti tel bırakacatı birine bıraktımı acep hatta demişti netim gidiyo artık yok buluşmadan haberdar olayım tel versin birisi demişti inş gelen olur

aşkitomla biz sürekli görüşüyoruz o mutlaka gelir sorup duruyor zaten biz buluşma duyurusunu yaparız gelen gelir görüşürüüüz ohaoldumsmile topik eskidimi ne gelen giden olmuyo artııık

Biz eskitmediğmiz sürece eskimez arkadaşlar,
Buluşma olursa ben de gelirim..
Hele bir ilki yapalım, devamı gelir inşallah.. sanırım hafta sonları daha uygun olur gelecek arkadaşlar için..

Biz eskitmediğmiz sürece eskimez arkadaşlar,
Buluşma olursa ben de gelirim..
Hele bir ilki yapalım, devamı gelir inşallah.. sanırım hafta sonları daha uygun olur gelecek arkadaşlar için..
evet cnm hafta sonu olur mayıs ayın içersinde güzel olur fatma hanım parkı artık gününüde ayarlarız sempatiksalakcinni

şimdi eşimden buluşmadan bahsettim izin vermedi nedenide burdaki tartışmam oldu bi ara tartıştım eşime kadar geldi olay o yüzden herkesi aynı biliyo adı çıktı yaa kk nın izin vermedi belki ilerde izin koparabilirim fikri değişir çok istiyodum ama ya neden böle yapıyo of offfmafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…