Gebeyken Yaşanan korkularan bebeğe etkisi

ilkyas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2008
674
2
43
Kızlar merhaba 2-3 gündür yokum evimize hırsız girdi onla uğraştım inanılmaz kötü bir psikoloji ben işteyken tabi eşimde işteyken kapıyı kırmışlar ve içeri dalmışlar neyse ki hep şükrediyorum ben evde değilmişim bide bu halimle onlarla karşılaşsam.. çok kötü bir durum bu inanılmaz hep bebişimi düşündüm ona bişey olsaydı diye yalnızlığın sıkıntısı ayrı tabi tek başıma kapıya bakakaldım polisleri beklerken aklımdan geçenler neyse bebeğim erken olmasına rağmen şu an 17 haftalık ben yatağa girdiğimde sıkı tekmeler attı annesine. oda çok etkilendi tabi allah kimseye yaşatmasın kapılarınıza dikkat edin... Bu tip korkular yaşandığında doktorların önerisi sırt üstü yatıp dinlenmek mümkünse 2-3 gün dinlenmek şiddetli korkular düşüğe bile neden olabiliyormuş..

evet çok geşmiş olsu dikkatli ol bebişine zarar gelmesin cana gelen canım mala gelsin üzülme kendine iyi bak bebişede

canım gecmis olsun
merak etme bebisine biseycik olmaz Allahın izniyle
Allah dah akotu korkular yasatmasın

çok geçmiş olsun canım..dikkat et kendine ve bebeğine..size bişey olmasın yeter ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…