Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle duymuştum gebeliğin başında çok canım çekmesine rağmen yemedim sakladım gebeliğimin sonunda yemek için şimdi son aydayım seker çıktı yiyemiyorum hiç keşke yeseydim gebeliğin başındaGeçenlerde gördüm de hamiliğin ilk zamanlarında hurmanın yenilmeyeceği düşüğe sebep olduğunu sadece doğum zamanı yaklaşırken yenilmesi gerektiğini söylüyordu doğru mudur bu
Yaş mı kuru mu? Valla ben ikisini de yedim özellikle yaş hurmayı hâlâ yiyorum hiçte bir sorun olmadı kuruyu bilmem ama yaş hurmayı devamlı yiyorum 8 haftalık gebeliğim. Bazıları yenmez diyor Ama aksine hem bebek hem anne için yaş hurma çok sağlıklı herhangi bir aksi durumda yaşamadımGeçenlerde gördüm de hamiliğin ilk zamanlarında hurmanın yenilmeyeceği düşüğe sebep olduğunu sadece doğum zamanı yaklaşırken yenilmesi gerektiğini söylüyordu doğru mudur bu
Hurma doğumu başlatmakta etkili diye biliyorum hatta son haftalarda her gün 2-3 tane yiyin diyorlar. O yüzden hamilelik sürecinde çok tavsiye edilmiyor son zamanlar öneriliyor. Ben bir kaç kez yedim görünce dayanamıyorum yaş hurmayı çok severim. 1 tane yedim diye doğum başlamaz diye düşünüyorumNeden ki acaba? Hurma çok sağlıklı bir meyve ama yüksek şeker içerdiği için olabilir belki.
Kız o hurma değil o hurmada sıkıntı yok zaten, Medine hurması var ya o rahim kaslarini gevsettigi için son dönemde yenir ya, nar da öyle çok tüketmemek gerekir bazı meyvelerin o sıkıntısı var, Trabzon hurmasini hunharca yerimYaş mı kuru mu? Valla ben ikisini de yedim özellikle yaş hurmayı hâlâ yiyorum hiçte bir sorun olmadı kuruyu bilmem ama yaş hurmayı devamlı yiyorum 8 haftalık gebeliğim. Bazıları yenmez diyor Ama aksine hem bebek hem anne için yaş hurma çok sağlıklı herhangi bir aksi durumda yaşamadım
O yüzden sordum yaş mı kuru mu diye ama ben ikisini de yiyorum ya bir şey olmuyır doktorumda bu kadar pimpirikli olma canının ne isterse ye dedi. Narı da ilk defa sizde duydum narı da hergün yiyorum sağlıklı diye bence bu kadar üstüne düşmemek laızm ya sakınılan göze çöp batar derler yaKız o hurma değil o hurmada sıkıntı yok zaten, Medine hurması var ya o rahim kaslarini gevsettigi için son dönemde yenir ya, nar da öyle çok tüketmemek gerekir bazı meyvelerin o sıkıntısı var, Trabzon hurmasini hunharca yerim
Ciğeri hamile iken yemeyin diyorlar ama hurmayı ilk defa duyuyorum. Daha neler öğreneceğim bakalımHurma doğumu başlatmakta etkili diye biliyorum hatta son haftalarda her gün 2-3 tane yiyin diyorlar. O yüzden hamilelik sürecinde çok tavsiye edilmiyor son zamanlar öneriliyor. Ben bir kaç kez yedim görünce dayanamıyorum yaş hurmayı çok severim. 1 tane yedim diye doğum başlamaz diye düşünüyorum
Ay bende hıc sakinmam meyve çok severim zaten midem birşey almıyor meyve yemesem hıc duramam hurma da narda, salam sucukta iyi pişmiş yerim, ciğer de canım çekmişti doktor iyi pişmiş ye dedi yedim, dedim üst yorumda da ilk doğumda doguma yakın günlük en az 20medine hurması yemisimdir oturup kalkıp, bana mısın demedi 40+6da doğurdum, hep ihtimal bunlar, kararında tüketilen hicbirseyden problem çıkmaz benceO yüzden sordum yaş mı kuru mu diye ama ben ikisini de yiyorum ya bir şey olmuyır doktorumda bu kadar pimpirikli olma canının ne isterse ye dedi. Narı da ilk defa sizde duydum narı da hergün yiyorum sağlıklı diye bence bu kadar üstüne düşmemek laızm ya sakınılan göze çöp batar derler ya
Aslında ciğer de yenilebiliyor ama yüksek oranda a vitamini içerdiği için fazla tüketimi fetüsü etkileyebiliyor o yüzden yemeyin diyorlar. Bence bunlar hep bir şeyleri abartıp yiyenler yüzünden sonuçta ciğer yesek her gün yemeyecegiz kararınca tüketilen şeylerin sorun yaratacağını düşünmüyorum Bu arada böyle yazdım ama hamilelikte hiç ciğer yemedim hatta normalde kısa saç kullanır ve severim birisi kesersen çocuğun ömrü kısalır dedi batıl inanç olduğunu bilmeme rağmen niye riske atayim 9 ay dayanırım diyip kesmiyorum dakdkdkfj. Ben bildiğim şeyleri yapayım da sonra kendimi kötü hissetmeyeyimCiğeri hamile iken yemeyin diyorlar ama hurmayı ilk defa duyuyorum. Daha neler öğreneceğim bakalım
Saç kesmekte mi öyle saçlarımı da kestirmeyi düşünüyordumAslında ciğer de yenilebiliyor ama yüksek oranda a vitamini içerdiği için fazla tüketimi fetüsü etkileyebiliyor o yüzden yemeyin diyorlar. Bence bunlar hep bir şeyleri abartıp yiyenler yüzünden sonuçta ciğer yesek her gün yemeyecegiz kararınca tüketilen şeylerin sorun yaratacağını düşünmüyorum Bu arada böyle yazdım ama hamilelikte hiç ciğer yemedim hatta normalde kısa saç kullanır ve severim birisi kesersen çocuğun ömrü kısalır dedi batıl inanç olduğunu bilmeme rağmen niye riske atayim 9 ay dayanırım diyip kesmiyorum dakdkdkfj. Ben bildiğim şeyleri yapayım da sonra kendimi kötü hissetmeyeyim
Önümüzdeki ay ramazan ya hani hurma yiyemiyecsk miyim çokda severimBi iki taneden bi şey olacağını düşünmüyorum.Hamileliğiö başında depilde ortasında yemiştim .Bi şey de olmadı şükür.Ki her şeyin fazlası zarardır zaten
Bende şaşkınım vallaCiğeri hamile iken yemeyin diyorlar ama hurmayı ilk defa duyuyorum. Daha neler öğreneceğim bakalım
Kuru hurma yaa ikisini de çok severim ama kuru hurma için duydum ve ananas içinde aynı şey diyordu narı da ilk kez duydum ilk çocuk olacak diye mi bu kadar pimprikli oldum acabaO yüzden sordum yaş mı kuru mu diye ama ben ikisini de yiyorum ya bir şey olmuyır doktorumda bu kadar pimpirikli olma canının ne isterse ye dedi. Narı da ilk defa sizde duydum narı da hergün yiyorum sağlıklı diye bence bu kadar üstüne düşmemek laızm ya sakınılan göze çöp batar derler ya
Ben de saçımı kestirmedim normalde inanmam ama o an bi çey oldu inanaasım tuttuSaç kesmekte mi öyle saçlarımı da kestirmeyi düşünüyordum
Saç kesmek batıl inanç diğerlerinin bir dayanağı var ama ben kesmedim size kesin ya da kesmeyin diyemem hamile değilken sorsalar diğerlerine değil ama saç kesmeye ne saçma umurumda olmazdı derdim hamile olunca yine ne saçma şey diyorum ama kesmeme de engel olduSaç kesmekte mi öyle saçlarımı da kestirmeyi düşünüyordum
Hurma doğumu başlatmakta etkili diye biliyorum hatta son haftalarda her gün 2-3 tane yiyin diyorlar. O yüzden hamilelik sürecinde çok tavsiye edilmiyor son zamanlar öneriliyor. Ben bir kaç kez yedim görünce dayanamıyorum yaş hurmayı çok severim. 1 tane yedim diye doğum başlamaz diye düşünüyorum başlamaz yaa ama tetikliyormuş
CiğwrAslında ciğer de yenilebiliyor ama yüksek oranda a vitamini içerdiği için fazla tüketimi fetüsü etkileyebiliyor o yüzden yemeyin diyorlar. Bence bunlar hep bir şeyleri abartıp yiyenler yüzünden sonuçta ciğer yesek her gün yemeyecegiz kararınca tüketilen şeylerin sorun yaratacağını düşünmüyorum Bu arada böyle yazdım ama hamilelikte hiç ciğer yemedim hatta normalde kısa saç kullanır ve severim birisi kesersen çocuğun ömrü kısalır dedi batıl inanç olduğunu bilmeme rağmen niye riske atayim 9 ay dayanırım diyip kesmiyorum dakdkdkfj. Ben bildiğim şeyleri yapayım da sonra kendimi kötü hissetmeyeyim
öyle oluyor zaten saçma geliyor ama yine de yapmamayım diyor insan bu gidişle ben de hurma nar ciğer ananas hiçbirini yemeyeceğim saçda kestirmeyeceğimSaç kesmek batıl inanç diğerlerinin bir dayanağı var ama ben kesmedim size kesin ya da kesmeyin diyemem hamile değilken sorsalar diğerlerine değil ama saç kesmeye ne saçma umurumda olmazdı derdim hamile olunca yine ne saçma şey diyorum ama kesmeme de engel oldu