Umudunukaybetme30
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 27 Haziran 2017
- 332
- 182
- 23
- 36
- Konu Sahibi Umudunukaybetme30
-
apselimiydi oncesinde antibiyotik kullandinmi su an disim degse aciyo cok doktora gitmeue ayri korkuyorum dokunamiyorum dise? cekerlermi acaba kurtarirlarmi?Ben de 6 aylık ken kanal yaptırdım. Doğurmak üzere olan bir kadıncağızı acil getirmişlerdi kliniğe yanağı şişmişti. Hamilelere özel anestezi yapıyorlar. Geçmiş olsun.
kurtuldunuz benim zaten iki bosum var bitanedahaolursa ust dislerimde kayicak ama hayirlisi neyse o olsun tabi . su an siddetli agrim yok ama yemek yerken diger taraftan yiyorum zaten dis degse bile apseli disime aciyo cokBebeğim 4 aylık bende hamileyken çok çektim dislerimden 4. ayimda başladı ben agrilara dayanamayinca alt çene arka dişlerden bir tane üst cenedede kirik dış koku alindi dikisimde vardı.Dis hastaneleri hic yanaşmıyor direk araştırma hastanesine yolluyor kadin doğum izni olsa bile almadılar beni doktordan ağlayarak cikmistim okadar agrim vardı gözüm hic.biseyi görmez oldu neyse 2 dis 4 .ayimda çekildi bitti ağrıların derken 8ayima giderken bi dış daha kaybettim yine ayni şiddetli ağrılaronuda çektiler 8.ayimda olmama rağmen üniversite hastanesi olunca kadın doğumunda iznini alarak hatta öğrenciler yaptı diyebilirim 8.aylıkken Çektirdiğim disim için röntgen bile cekindim mecburdum görmeleri gerekiyordu kursun yelekle çektiler allah korudu gerçekten antibiyotik üç dış çekimi röntgen şükür bi sorun yasamadim
disim in etrafuni iltihap kaplamis zatenAbse çoksa önce tedavili edilir sonra çekilir ama kayda deger değilse ve dis kurtarilamiyorsa kanal tedavisiyle çekilir
Ben yıllardır her sene dis problemi yasarim zaten.ağzın kanal dolgu dolu çekilen dış.sayımda 4/5 olmuştur 20 liklerle birlikte gece yarısı uyutmayan o siddetli ağrı gelince ağzımda dis.kalirmi diye.hic.düşünmedimkurtuldunuz benim zaten iki bosum var bitanedahaolursa ust dislerimde kayicak ama hayirlisi neyse o olsun tabi . su an siddetli agrim yok ama yemek yerken diger taraftan yiyorum zaten dis degse bile apseli disime aciyo cokAllah kimseye vermesin
durum ilerlemeden gidin doktora hemen. Hamilelikten sonra yapilsa daha iyi ama Gerekli bir durum varsa kanal tedavisi de çekim de hamileyken yapılabilir.disim kirik ve apse yapti sanirim . cok onceden kanal yapmisti doktor. sonra apse yapti doktora gittim antibiyotik kullandim gecti ama tedavisini olamamistim. simdi tekrar apse yapti . dilimle bile dokunsam aciyor . disim degse aciyor . bes bucuk ayligim. doktor tedavi uygular mi ? birde Boyle disi olup cektirdinizmi yada doktor kurtardimi disi ?
evet hamileye özel anestezi yapıyorlar bende çok korkmuştum ama çok ilgilendiler birde.öğrenci olduklari için sürekli sordular benden çok terlediler ama biraz hissettim hocaları daha fazla ilaç veremeyeveklerini söyledikleri için yapmadılar ama 2. Kez cektirdigimde adam halime acidi heralde iğneyi kemiğe yakım vur dedi 2. İgnede onda bisey hissetmedim ya o an tek düşündüğüm agrimdan kurtulmaktidisim in etrafuni iltihap kaplamis zatenins kurtarilir acisiz sekilde tabi . gebeye ozel anestezinn etkisi as olmazmi
Aynen öyle yapıyorlar banada öyle.yaptılar ben öleceğim ağrıdan bisey yapın desemde ama üniversite araştırma hastanesi var büyük orası yaptıBen doktora gitmiştim ağrı nedeniyle. Son 3 ay içerisinde olduğum için bişey yapamayız dediler. Bi açıp bakmadı bile sorumsuz doktor
5 aylıkken ben cektirdim on disim kırıldı çok sizliyordu dayanamiyodum doktorun dedigi lokal anestezi bebege zarar vermez sadece ilk aylar ve son aylarda erken dogum olur diye cekim vs. Yapilamiyomus. Hatta emzirirken dogumdan hemen sonra cekilen disin yerine kaplama yaptırdım sute de gecmiyomus. Bir sorun olmadı bizdedisim kirik ve apse yapti sanirim . cok onceden kanal yapmisti doktor. sonra apse yapti doktora gittim antibiyotik kullandim gecti ama tedavisini olamamistim. smdi tekrar apse yapti . dilimle bile dokunsam aciyor . disim degse aciyor . bes bucuk ayligim. doktor tedavi uygular mi ? birde Boyle disi olup cektirdinizmi yada doktor kurtardimi disi ?
disim kirik ve apse yapti sanirim . cok onceden kanal yapmisti doktor. sonra apse yapti doktora gittim antibiyotik kullandim gecti ama tedavisini olamamistim. simdi tekrar apse yapti . dilimle bile dokunsam aciyor . disim degse aciyor . bes bucuk ayligim. doktor tedavi uygular mi ? birde Boyle disi olup cektirdinizmi yada doktor kurtardimi disi ?
ya gittim doktora islem yaomadi antibiyotik verdi bebek dogduktan sonra gel dedi uc bucuk ay var daha . riskmis yapamazmis ama yapan doktorda var . bu ilac enfeksiyonu kurutur ama disim daha ilerlermiki. cektirmek hic istemiyorum napicam bilmiuorumDaha önceden kanal tedavisi yapıldıysa kurtulma şansı biraz düşük.. buna da karar vermek için röntgen Almak gerekir.. röntgensiz de kanal yenileme yapmak çok zor..
Sizi çok rahatsız ediyorsa yoğun enfeksiyon varsa çekim düşünülür..
ya gittim doktora islem yaomadi antibiyotik verdi bebek dogduktan sonra gel dedi uc bucuk ay var daha . riskmis yapamazmis ama yapan doktorda var . bu ilac enfeksiyonu kurutur ama disim daha ilerlermiki. cektirmek hic istemiyorum napicam bilmiuorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?