kizlar dun adetime 2 gun varken hamile oldumu ogrendim beta 9 cikdi onemli olan iki gunde bi yukselmesi kac cikdigi onemli degil dediler adetime 1 gun kala kavherengi akintim olmus bundan once dis gebelik amilyati gecirdim 2 ay once ama onda 4 haftanin sonuna dogru kanamam olmustu suan 3+6 da adet tarihe gore iliskiye gore 16 günlük yerlesme kanamasidir yoksa tekrar dis gebelikmidir cok korkuyorum basina gelen varmi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gebeyim kanama
- Konu Sahibi glbyabdl5
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #hamile #gebe
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Temmuz 2022
- 3.924
- 6.663
- 88
Benim de adet günümden 3 gün sonra kahverengi akıntım oldu. Hatta adetim başlıyor sandım. Seninki de yerleşme kanamasıdır hiç endişe etme. Tekrar kan testi yaptırırsın güzel sonuç alacaksın eminimkizlar dun adetime 2 gun varken hamile oldumu ogrendim beta 9 cikdi onemli olan iki gunde bi yukselmesi kac cikdigi onemli degil dediler adetime 1 gun kala kavherengi akintim olmus bundan once dis gebelik amilyati gecirdim 2 ay once ama onda 4 haftanin sonuna dogru kanamam olmustu suan 3+6 da adet tarihe gore iliskiye gore 16 günlük yerlesme kanamasidir yoksa tekrar dis gebelikmidir cok korkuyorum basina gelen varmi
3 gün sonra mı? Önce mi? Benim de 3 gün var, bir kanamam oldu, adet mi değil mi bilmiyorum(Benim de adet günümden 3 gün sonra kahverengi akıntım oldu. Hatta adetim başlıyor sandım. Seninki de yerleşme kanamasıdır hiç endişe etme. Tekrar kan testi yaptırırsın güzel sonuç alacaksın eminim
- 24 Kasım 2021
- 5.156
- 6.368
- 148
- 31
Merhaba, 2. Günü betayi tekrarlayın ve doktora gidin bence 2. Sonuçla çünkü daha önce kaybiniz varsa progesteron fln verebilir, kanamanız devam etmezse korkmayın yerleşme olabilir ama ihmal etmeyin doktorudakizlar dun adetime 2 gun varken hamile oldumu ogrendim beta 9 cikdi onemli olan iki gunde bi yukselmesi kac cikdigi onemli degil dediler adetime 1 gun kala kavherengi akintim olmus bundan once dis gebelik amilyati gecirdim 2 ay once ama onda 4 haftanin sonuna dogru kanamam olmustu suan 3+6 da adet tarihe gore iliskiye gore 16 günlük yerlesme kanamasidir yoksa tekrar dis gebelikmidir cok korkuyorum basina gelen varmi
- 18 Temmuz 2022
- 3.924
- 6.663
- 88
3 gün sonraydı ama önemi yok ki yumurtlama gününe ya da döllenme gününe göre değişiyor. Bi kere üzücü bir olay yaşamışsınız ama ona takılmayın. Yoğun bir kanama yoksa endişe etmeyin. Ama doktora gitmenizde de yarar var. Hatta acile gitmenizde yarar var. En azından tekrar testiniz yapılır rahatlarsınız3 gün sonra mı? Önce mi? Benim de 3 gün var, bir kanamam oldu, adet mi değil mi bilmiyorum(
adetime 1 gun var kavhe akintim var suan gebeligi adete 3 gun kala ogrendim3 gün sonra mı? Önce mi? Benim de 3 gün var, bir kanamam oldu, adet mi değil mi bilmiyorum(
Kan testi ile mi öğrendiniz? Evde idrar testiyle mi? Bu ay çok emindim hamile olduğuma Moralim çok bozuk, dün kaset test yaptım negatifti. Bu arada ben önceki gebeliğimde 8 ay boyunca adet görmüştüm. Öyle de olabiliradetime 1 gun var kavhe akintim var suan gebeligi adete 3 gun kala ogrendim
- 5 Temmuz 2022
- 26
- 8
- 16
Merhaba acaba adet dönemlerinizde mi gördünüz lütfen cevaplarsanız çok sevinirim bende adet döneminde lekelenmem oldu çok korkuyorum düşük yapıcam diyeKan testi ile mi öğrendiniz? Evde idrar testiyle mi? Bu ay çok emindim hamile olduğuma Moralim çok bozuk, dün kaset test yaptım negatifti. Bu arada ben önceki gebeliğimde 8 ay boyunca adet görmüştüm. Öyle de olabilir
Adet döneminde lekelenme şeklinde kanamalar olabilir. Ben hamileliğim boyunca regl oldum ama günleri düzenli değildi. Bazen 20 günde bazen 30 günde bir. Sadece ilk 4 ay hiç anlatmayacağım şekilde düzenli olarak adet gördüm. Kilo almaya başlayınca farkettim, hatta farketmedim diyetisyene gittim kan testi istedi onda çıktı:)Merhaba acaba adet dönemlerinizde mi gördünüz lütfen cevaplarsanız çok sevinirim bende adet döneminde lekelenmem oldu çok korkuyorum düşük yapıcam diye
- 5 Temmuz 2022
- 26
- 8
- 16
Çok teşekkür ederim yorumuzun için içime su septiniz doktoruma gidicem ama eşimin şehir dışıdan gelmesini bekliyorum içim içimi yedi ilk gebeligim 4 sene sonra oldu o yüzde endişemiz heycanımız, bide sizde afedersiniz kılcal damar gibi siyah pıhtı da geliyomuydu acabaAdet döneminde lekelenme şeklinde kanamalar olabilir. Ben hamileliğim boyunca regl oldum ama günleri düzenli değildi. Bazen 20 günde bazen 30 günde bir. Sadece ilk 4 ay hiç anlatmayacağım şekilde düzenli olarak adet gördüm. Kilo almaya başlayınca farkettim, hatta farketmedim diyetisyene gittim kan testi istedi onda çıktı:)
Pıhtılaşma hiç olmadı, normal adet neyse o şekildeÇok teşekkür ederim yorumuzun için içime su septiniz doktoruma gidicem ama eşimin şehir dışıdan gelmesini bekliyorum içim içimi yedi ilk gebeligim 4 sene sonra oldu o yüzde endişemiz heycanımız, bide sizde afedersiniz kılcal damar gibi siyah pıhtı da geliyomuydu acaba