Gebeyim ama doktorum da gebe hastalar randevu alamaz yazıyor

Seenayy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2019
27
5
28
Hanımlar merhaba 36 haftalık hamileyim dün doktora gittim 1 hafta sonra tekrar gel dedi MHRS den randevu almak için açtım ama doktorumun isminin yanında jinekoloji (gebe olan hastalar randevu alamaz yazıyor) randevu alsam bakılır mı bilgisi olan var mı eğer o güne almazsam pazartesiye kalıyor 10 gün sonra olmuş olur geç olur diye korkuyorum çünkü ameliyat tarihini konuşuruz dedi

Devlet hastanesinde doktorların gün olarak baktıkları poliklinikler değişiyor, 10 gün sonrasına alırsanız geç olmaz. Sezaryen olacaksınız sanırım ortalama 2 3 haftanız var.
Aldığınız bölümde bakmazlar.

36. Haftadan sonra randevusuz gidebiliyorsun canım 2-3 günde bir gittiğin içinde yani ihtimaller arasında olduğu için randevu almana gerek kalmıyor.

Son günlerde bazen 2-3 kez nst giriliyor nasıl bakmıyorlar ? Aksine 36 haftadan sonra randevu bile almadan gidiliyor. Önceliği var çünkü…

Son günlerde bazen 2-3 kez nst giriliyor nasıl bakmıyorlar ? Aksine 36 haftadan sonra randevu bile almadan gidiliyor. Önceliği var çünkü…
Devlet hastanesinde randevusuz maalesef bakılmıyor hele ki İstanbul gibi kalabalık bir şehir hastanesi ise hayatta bakmazlar.

Devlet hastanesinde randevusuz maalesef bakılmıyor hele ki İstanbul gibi kalabalık bir şehir hastanesi ise hayatta bakmazlar.
Yok bakılıyor da hepsi için geçerli mi bilemem Çam ve sakura da randevu alıp gittim sen bu halde ayakta böyle bekleme rndevu falan almayacaksin diye direkt yönlendirdiler 35.haftadan sonra randevusuz doğuma kadar oraya gittim hiç sıkıntı yasamadim, sarı alandaydi sanırım nts çekilip doktorla görüşuyorsun

Bakılıyor eğer gebe işeniz ve 36 haftayı tamamladı iseniz bakılıyor. Hatta bazı doktorlar hastalarına kâğıt veriyorlar internette de araştırma yapabilirsiniz hani bilmesem de burda emin konuşmazdım… hamile bir kadını yanlış yönlendirmek istemezdim… haftada 2-3 kez nstye giden hamileler var onlar nasıl gidecek ? 10 gün kuralını mı bekleyecekler ?

Bence sorun olmaz çünkü senin kendi doktorun zaten ki doktor birşey derse de dersin yani hocam beni bugün siz cagirdiniz

Zeynep Kamil Hastanesinde doğum yaptım 2 hafta önce ki bende emin olarak konuşuyorum zaten. Randevunuz yoksa doktor hiçbir şekilde bakmıyor ebelerde dahil buna.

Reactions: sdg
Zeynep Kamil Hastanesinde doğum yaptım 2 hafta önce ki bende emin olarak konuşuyorum zaten. Randevunuz yoksa doktor hiçbir şekilde bakmıyor ebelerde dahil buna.
Hastaneden hastaneye değişiyor demek ki… son haftalar çok önemli zira… sizi mağdur etmişler sanırım bakmayarak ebeler bile… umarım konu sahibi bu mağduriyeti yaşamaz… son günler 2-3 günde bir gel diyen doktorlar ve giden anne adayları var çünkü…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…