• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBEMİYİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Bendede bas agrisi cok oluyo cnm benim ama ben vitamin ilaci kullanyrdum pda gebelerde mide bulantisi yapiyormus o yuzden bulantim oldu suanlik halsizlik goguslerimde asiri sislik ve agri kasigimda batma oluyo birde sag kalcamin baldirina bi krap giriyo anlatamam sana cok kotu olyrm
Allah kolay lik versin canım benim
Bakalım bende daha belirti olucak mi

Vala bende uyku ve bas agrısı kasık agrısı oldu bılmıodum acıle gıtım kasık agrım kotydu noldu dıe hamılesın dedıler adetme 5 gun vardı ertesı gun test yaptımsılık cıktı bugun reglı olcktım olmadım

Inslh hamilesindir cnm bnm allah isteyen herkese nasip etsin
Amin hepimize canım çok sağol
Vala bende uyku ve bas agrısı kasık agrısı oldu bılmıodum acıle gıtım kasık agrım kotydu noldu dıe hamılesın dedıler adetme 5 gun vardı ertesı gun test yaptımsılık cıktı bugun reglı olcktım olmadım
Çok belirgin baş ağrısı fln oluyor mu.. Bu arada hayırlı olsun:KK46::halay:

Ya bende normalde mıgren var xd mıgren agrısı sandıodum o derece xd

Telefonu daki döngü takvimine göre doğurganlık günlerim di bugünler. 11 gün var şimdi bat a . Yani ara da oluyor tabi arada. Vitamin alMayu düşünüyorum hazırlık olduğu için de vitamin ve folik asit. Doktor a gitsem mi dedim ama olmazsa giderim belki

doktora sormadan kullanma bnce cnm. gt bı tahll falan yaptr herkesn durumu farklı oluyor cnku

Ya bende normalde mıgren var xd mıgren agrısı sandıodum o derece xd
Nasip işte süpriz olmasi daha güzel dir heralde ya :KK15:
doktora sormadan kullanma bnce cnm. gt bı tahll falan yaptr herkesn durumu farklı oluyor cnku
Folik asi daha önce kullandım reçetesiz veriliyor sadece gebelik önce si mi diye soruyorlar birde sonrası için var bugün başladım regl im geçerse de test:KK17:

Nasip işte süpriz olmasi daha güzel dir heralde ya :KK15:

Folik asi daha önce kullandım reçetesiz veriliyor sadece gebelik önce si mi diye soruyorlar birde sonrası için var bugün başladım regl im geçerse de test:KK17:

canm ne yaptın durum nedr

canm ne yaptın durum nedr
Bat a 5 gün var canim:halay: ya kızlar birsey sorucam suan akıntı yok gibi bişe yani doğurganlık dönem değil. Acaba regl e 5 gün kala yinede hamile kalma ihtimalim varmı ?:halay: bu arada takvimim deki doğurganlık günleri ni değerlendirdi k çok takmasamda kaşık ağrım oluyor ve karin

Bat a 5 gün var canim:halay: ya kızlar birsey sorucam suan akıntı yok gibi bişe yani doğurganlık dönem değil. Acaba regl e 5 gün kala yinede hamile kalma ihtimalim varmı ?:halay: bu arada takvimim deki doğurganlık günleri ni değerlendirdi k çok takmasamda kaşık ağrım oluyor ve karin

tıbba göre 5 gun varsa tutma ıhtımalı yok canm ama allah ıstedkten snra neler olur neler. ck tkma kafana stres yapma etkıler oda oyalan bska seylerle

tıbba göre 5 gun varsa tutma ıhtımalı yok canm ama allah ıstedkten snra neler olur neler. ck tkma kafana stres yapma etkıler oda oyalan bska seylerle
Aynen canım ya Kimileri bir gün kala oldu bile diyor nasip ist3:KK200::KK200:
No stres no belirti slogan :110::KK46:

Ben 4tane test yaptim evde farkli markada ayni bu sekilde cikti kan sonucum ise negatif sokturucu verdi almadim icimde bir his var cunku bunu yasayan arkadaslar varsa paylasirsa sevinirim.
merhaba gecen sene 9 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durduğu için ve kürtaj oldum,kürtaj olmadan önce ve bekarkende adetim düzenli olurdu hep 21-22 günde,kürtajtan 40 günkadar bir süre sonra adet oldum,fakat ondan snra düzensizleşmeye başladı hatta bir ay 2 kere oldum ,25-26-27 günde bir oldum bazı aylar gecen ay 22 günde oldum bu ay ise yarın 30.günüm hala olmadım bekliyorum en son adet tarihim 22 nisan, test yaptım 2 kere 2 gün aralıklarla negatif,bu arada bu gecen süre zarfında korunduk hep,fakat nisan ayı içerisinde yumurtlama dönemimin gectiğini düşündüğüm vakitlerde yani adet tarihime çok yakın bir tarihte bir kaç kere korunmasız ilişkim oldu,böyle bir durumum var pazartesiye kadar olmazsam kan vericem,bence şuan için kullanma ilacı ve durumundan lütfen haberdar et;)

merhaba gecen sene 9 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durduğu için ve kürtaj oldum,kürtaj olmadan önce ve bekarkende adetim düzenli olurdu hep 21-22 günde,kürtajtan 40 günkadar bir süre sonra adet oldum,fakat ondan snra düzensizleşmeye başladı hatta bir ay 2 kere oldum ,25-26-27 günde bir oldum bazı aylar gecen ay 22 günde oldum bu ay ise yarın 30.günüm hala olmadım bekliyorum en son adet tarihim 22 nisan, test yaptım 2 kere 2 gün aralıklarla negatif,bu arada bu gecen süre zarfında korunduk hep,fakat nisan ayı içerisinde yumurtlama dönemimin gectiğini düşündüğüm vakitlerde yani adet tarihime çok yakın bir tarihte bir kaç kere korunmasız ilişkim oldu,böyle bir durumum var pazartesiye kadar olmazsam kan vericem,bence şuan için kullanma ilacı ve durumundan lütfen haberdar et:KK66:
İlaci almadim 2kez daha doktora gittim regli arada hafif kanamam oluyor tam adet oldum tamam diyorum ama agrim yok oyke yogun acik hafif pembe renk kanamam oluyor ve bazen kahve renkte akinti ve kokulu oluyor bazen ruyamda bebegim oldugunu goruyorum hatta dogum aninda kucagima aldigimi goruyorum artik cok yorucu olmaya basladi Allah yardimcimiz olsun insallah amin.

amin canım ,ben kan verdim pazartesi 118 di beta hcg,dün verdim 85 e düşmüş,sanırım kimyasal gebelik,beta hcgmin düşüşünü bekleyeğim sıfıra düştüğünde kanama başlıyormuş zaten :(( hakkımızda hayırlısı olsun.

merhabalar bende bişey sormak istiyorum ne olur yardımcı olun 2 yıllık evliyim bi kaç aydır bebek istiyoruz yumurtlama günlerimi falan takip etmeye başladım eylül 25 de yumurtlama günümdü son 1 haftadır belim acayip agrı normal de 9 ekimde hasta olmam lazım 2 gün ver henüz beş gün ünce test yaptım negatif ama hiç bel ağrım olmazdı ara ara kasık ağrım oluyo gögüslerimde şişti ve ağrı en belirgin onarmal durumum bel ağrım sizce hamile olabilir miyim

Back