Eğer silikte olsa 2. Çizgi çıktıysa hamilesin canımGEBEMİYİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ dun sıdetlı kasık agrılarım nedenı ıle acıl gıttık yanlız kotuydum kan ve ıdrar testlerı verdım sonucta doktor gebelık bası henuz yenı ama bırde kadın doguma gıdın dedı yanlız beta hcg 5.3 durum H normal deger 0-5 bu kafamı karıstrdı ve reglıme 3 gun var ve sabah ıdrr testı yaptım doktor dun ole dınce ordada sılık cıktı 2 cızgım ve de sonucları atayım arkadaslar bu olursa ılk gebelım olacak cok heycanlım ve ne ne olur bılmyorum yardım edermısınız
Simdiden hayırlı olsun umarım sağlıkla gelir bizleri haberdar et
Benim bat a 11 gün var suan doğurganlık günlerim. 3 gündür çalışıyoruz. Banada dua et bu arada belirtin ilişkiden ne kadar sonra başladı
Telefonu daki döngü takvimine göre doğurganlık günlerim di bugünler. 11 gün var şimdi bat a . Yani ara da oluyor tabi arada. Vitamin alMayu düşünüyorum hazırlık olduğu için de vitamin ve folik asit. Doktor a gitsem mi dedim ama olmazsa giderim belkihergnmu ılskı denıyosunz canm bırer gn arayla daha dgrı deglmı spermn yenilenmesi için..bnmde adetmn 13. gnu bugnlerde tam vaktı sanırım hayrlısı allahtan artık
Hayırlı olsun canım dua et bizedeMerhaba kizlar bende hamileyim adetime 3 gun varken kan verdim 56.81 cikti dun yine kan verdim adetim 2 gun gecmisti arada 5 gun oynadi yani dunku degerimde 365.4 cikti sizce normalmi kizlar yardimci olursaniz sevinirim
Canim valla 4 gun sonra basladi bende mide bulantisi cok oldu cnm bnmHayırlı olsun canım dua et bizedeilişkiden ne kadar sonra belirti yaşadın acaba
Ciddi misin çabuk belirti olmuş ozaman şaşırdım bende havalarda midir bilmem baş ağrısı hararet başladı fazla protein den heralde 3 gün dur ara vermedimCanim valla 4 gun sonra basladi bende mide bulantisi cok oldu cnm bnm
Bendede bas agrisi cok oluyo cnm benim ama ben vitamin ilaci kullanyrdum pda gebelerde mide bulantisi yapiyormus o yuzden bulantim oldu suanlik halsizlik goguslerimde asiri sislik ve agri kasigimda batma oluyo birde sag kalcamin baldirina bi krap giriyo anlatamam sana cok kotu olyrmCiddi misin çabuk belirti olmuş ozaman şaşırdım bende havalarda midir bilmem baş ağrısı hararet başladı fazla protein den heralde 3 gün dur ara vermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?