• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBEMİYİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Patsi53

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2016
836
432
103
35
GEBEMİYİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ dun sıdetlı kasık agrılarım nedenı ıle acıl gıttık yanlız kotuydum kan ve ıdrar testlerı verdım sonucta doktor gebelık bası henuz yenı ama bırde kadın doguma gıdın dedı yanlız beta hcg 5.3 durum H normal deger 0-5 bu kafamı karıstrdı ve reglıme 3 gun var ve sabah ıdrr testı yaptım doktor dun ole dınce ordada sılık cıktı 2 cızgım ve de sonucları atayım arkadaslar bu olursa ılk gebelım olacak cok heycanlım ve ne ne olur bılmyorum yardım edermısınız

Eklentiler

• DSC_0146.JPG
    DSC_0146.JPG
    30 KB · Görüntüleme: 170
  • DSC_0149.JPG
    DSC_0149.JPG
    23,4 KB · Görüntüleme: 150
  • DSC_0150.JPG
    DSC_0150.JPG
    29,9 KB · Görüntüleme: 157
  • DSC_0151.JPG
    DSC_0151.JPG
    29,8 KB · Görüntüleme: 177
Yeni yerleşmiş olabilir var inşallah. Doktor ne zaman gel dediyse git. İnşallah sağlıklı bi şekilde gelişir. Dikkat et kendine. Biz bebek bekleyenler için de dua et inşallah.

Vala herkez ıcın ederım zten duasıs gun olmaz sanada ederım ben dun acıle trsaduf gıttm pazartesı de ozele gıdıcem allhtan bı sy cıkmasa

GEBEMİYİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ dun sıdetlı kasık agrılarım nedenı ıle acıl gıttık yanlız kotuydum kan ve ıdrar testlerı verdım sonucta doktor gebelık bası henuz yenı ama bırde kadın doguma gıdın dedı yanlız beta hcg 5.3 durum H normal deger 0-5 bu kafamı karıstrdı ve reglıme 3 gun var ve sabah ıdrr testı yaptım doktor dun ole dınce ordada sılık cıktı 2 cızgım ve de sonucları atayım arkadaslar bu olursa ılk gebelım olacak cok heycanlım ve ne ne olur bılmyorum yardım edermısınız
Eğer silikte olsa 2. Çizgi çıktıysa hamilesin canım

Ben 4tane test yaptim evde farkli markada ayni bu sekilde cikti kan sonucum ise negatif sokturucu verdi almadim icimde bir his var cunku bunu yasayan arkadaslar varsa paylasirsa sevinirim.

bence hamilesin 3gun varken anca bu kadar cikar zaten yarin sabahta yap sabah daha net cikar hem hcg artar sabaha kadar .

hayirli olsun . :)

Benım kan testımdede 5.3 cıktı beta nezqman yaptın testı kan kesın cıkıo net 1 hafta sona bıda gıt belkı deger yukselor ama bende kanda baslngoc cıktı bılmıom nolur

Yarın adetım pazartesı kan vercem carsamba gynu acılde beta 5.3 cıkmıstı bklm yukselckmı

Simdiden hayırlı olsun umarım sağlıkla gelir bizleri haberdar et:KK46:
Benim bat a 11 gün var suan doğurganlık günlerim. 3 gündür çalışıyoruz. Banada dua et bu arada belirtin ilişkiden ne kadar sonra başladı

Simdiden hayırlı olsun umarım sağlıkla gelir bizleri haberdar et:KK46:
Benim bat a 11 gün var suan doğurganlık günlerim. 3 gündür çalışıyoruz. Banada dua et bu arada belirtin ilişkiden ne kadar sonra başladı

hergnmu ılskı denıyosunz canm bırer gn arayla daha dgrı deglmı spermn yenilenmesi için..bnmde adetmn 13. gnu bugnlerde tam vaktı sanırım hayrlısı allahtan artık

hergnmu ılskı denıyosunz canm bırer gn arayla daha dgrı deglmı spermn yenilenmesi için..bnmde adetmn 13. gnu bugnlerde tam vaktı sanırım hayrlısı allahtan artık
Telefonu daki döngü takvimine göre doğurganlık günlerim di bugünler. 11 gün var şimdi bat a . Yani ara da oluyor tabi arada. Vitamin alMayu düşünüyorum hazırlık olduğu için de vitamin ve folik asit. Doktor a gitsem mi dedim ama olmazsa giderim belki

Merhaba kizlar bende hamileyim adetime 3 gun varken kan verdim 56.81 cikti dun yine kan verdim adetim 2 gun gecmisti arada 5 gun oynadi yani dunku degerimde 365.4 cikti sizce normalmi kizlar yardimci olursaniz sevinirim

Merhaba kizlar bende hamileyim adetime 3 gun varken kan verdim 56.81 cikti dun yine kan verdim adetim 2 gun gecmisti arada 5 gun oynadi yani dunku degerimde 365.4 cikti sizce normalmi kizlar yardimci olursaniz sevinirim
Hayırlı olsun canım dua et bizede:anneadayı: ilişkiden ne kadar sonra belirti yaşadın acaba

Canim valla 4 gun sonra basladi bende mide bulantisi cok oldu cnm bnm
Ciddi misin çabuk belirti olmuş ozaman şaşırdım bende havalarda midir bilmem baş ağrısı hararet başladı fazla protein den heralde 3 gün dur ara vermedim

Ciddi misin çabuk belirti olmuş ozaman şaşırdım bende havalarda midir bilmem baş ağrısı hararet başladı fazla protein den heralde 3 gün dur ara vermedim
Bendede bas agrisi cok oluyo cnm benim ama ben vitamin ilaci kullanyrdum pda gebelerde mide bulantisi yapiyormus o yuzden bulantim oldu suanlik halsizlik goguslerimde asiri sislik ve agri kasigimda batma oluyo birde sag kalcamin baldirina bi krap giriyo anlatamam sana cok kotu olyrm

Back