- 20 Ocak 2021
- 1.451
- 1.769
- 83
- 27
- Konu Sahibi Ebrulibayan
-
Bahsettiğiniz şeyler hem gebelik hem adet belirtileri canım test yapman en doğrusu olurHanımlar benim adetim 7 gündür geçiyor. Ve hic adet belirtim olmadı sadece iki gündür hafiften göğüslerim ağrımaya başladı. Bugünde kasiklarima batar gibi bi ağrı giriyor ara ara. Boyle belirtiler yaşayıp gebe kalan var mı?
Haklısınız ama çarşamba günü idrar testi yaptım negatif çıktı moralim bozuldu o yüzden yapmadım bir daha. Ama bugün baya batar girince aklıma geldi tekrar gebemiyim diye7 gun gecikme Neden test yapmiyorsun
Çarşamba test yaptım negatiftiBahsettiğiniz şeyler hem gebelik hem adet belirtileri canım test yapman en doğrusu olur
Çarşamba günü erken olduğu için belki negatif çıkmıştır geç döllenme felansa tekrarla bence testi yine çıkmazsa artık negatiftir bir hafta geçmiş çünküHanımlar benim adetim 7 gündür geçiyor. Ve hic adet belirtim olmadı sadece iki gündür hafiften göğüslerim ağrımaya başladı. Bugünde kasiklarima batar gibi bi ağrı giriyor ara ara. Boyle belirtiler yaşayıp gebe kalan var mı?
Pazartesi tekrar yapicam test. Insallah hayırlısıyla olurÇarşamba günü erken olduğu için belki negatif çıkmıştır geç döllenme felansa tekrarla bence testi yine çıkmazsa artık negatiftir bir hafta geçmiş çünkü
Hayırlısı olsun canım gecikmesine birçok şey sebep olabiliyor malesef inşallah gönlündeki gibi olurÇarşamba test yaptım negatiftiama benim adetim hep gününde olurdu
Olsun yinede tekrarla testi adet olmazsan yani emin olursun böyle şüphe etmenden iyidirÇarşamba test yaptım negatiftiama benim adetim hep gününde olurdu
Aynı şey bende de olmuştu ama reglim daha iki gün var testinizin sonucu ne merak ettimHanımlar benim adetim 7 gündür geçiyor. Ve hic adet belirtim olmadı sadece iki gündür hafiften göğüslerim ağrımaya başladı. Bugünde kasiklarima batar gibi bi ağrı giriyor ara ara. Boyle belirtiler yaşayıp gebe kalan var mı?
Merhaba benimde normalde 10 gün önce ağrıyan göğüslerim ağrımadi ve şişmedi. Hiçbir adet belirtimde yoktu adetime 4 gün kala öğrendim hamileyim. Bence sizde test yapın inşallah gönlünüze göre olurAynı şey bende de olmuştu ama reglim daha iki gün var testinizin sonucu ne merak ettim
GebeyimAynı şey bende de olmuştu ama reglim daha iki gün var testinizin sonucu ne merak ettim
Aminnn İnşallah inan ki bende hiç bir belirti yok ne regli belirtisi nede hamilelik bu hafta sonu bir sorun olmazsa test yapmayı düşünüyorumMerhaba benimde normalde 10 gün önce ağrıyan göğüslerim ağrımadi ve şişmedi. Hiçbir adet belirtimde yoktu adetime 4 gün kala öğrendim hamileyim. Bence sizde test yapın inşallah gönlünüze göre olur
Çok sevindim Allah'ın sağlıklı Bir şekilde kucağına almayı nasip etsin İnşALLAHGebeyim
Gercekten oluyomu boyle sey benimde hep goguslerim belim agrirdi cok yemek yerdim simdi 10gun geciktim hic biri yok onceleri karnim agrirdi simdi cok azaldi ne anormal oldum anlamiyorum testde silik zaten hepMerhaba benimde normalde 10 gün önce ağrıyan göğüslerim ağrımadi ve şişmedi. Hiçbir adet belirtimde yoktu adetime 4 gün kala öğrendim hamileyim. Bence sizde test yapın inşallah gönlünüze göre olur
Hadi hayırlı haberlerini bekliyorum canimAminnn İnşallah inan ki bende hiç bir belirti yok ne regli belirtisi nede hamilelik bu hafta sonu bir sorun olmazsa test yapmayı düşünüyorum
Oluyor canım benim. Benim asla adet belirtim olmamıştı ilk defa. Normalde göğüslerim o kadar agrirdiki anlatamam. Her insan gebelik öncesi farklı belirtiler verirGercekten oluyomu boyle sey benimde hep goguslerim belim agrirdi cok yemek yerdim simdi 10gun geciktim hic biri yok onceleri karnim agrirdi simdi cok azaldi ne anormal oldum anlamiyorum testde silik zaten hep
Tesekkur ederim bakalim nolucak bekliyecemOluyor canım benim. Benim asla adet belirtim olmamıştı ilk defa. Normalde göğüslerim o kadar agrirdiki anlatamam. Her insan gebelik öncesi farklı belirtiler verir
Kanda daha net olur canım imkanın olursa kan ver inşallah gönlüne göre olurAminnn İnşallah inan ki bende hiç bir belirti yok ne regli belirtisi nede hamilelik bu hafta sonu bir sorun olmazsa test yapmayı düşünüyorum
İnşALLAH canım dua et ne olurHadi hayırlı haberlerini bekliyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?