• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebemiyim öyleyse ne kadarlık ?

Uyrtmn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2022
43
7
1
25
Hanımlar öncelikle iyi geceler diliyorum size 3 gün önce şiddetli bulantı ile hastaneye gittim beta HCGm 1,37 çıktı bugün de bayıldım beta HCGm 25,56 çıktı acil doktoru hiç birşey söylemedi kadın doğum uzmanlarida tatilde ne demek bu kendimi çok hasta hissediyorum ben ateşim 37 oluyor sonra 34 bir 38 oluyor bir 35

Hanımlar öncelikle iyi geceler diliyorum size 3 gün önce şiddetli bulantı ile hastaneye gittim beta HCGm 1,37 çıktı bugün de bayıldım beta HCGm 25,56 çıktı acil doktoru hiç birşey söylemedi kadın doğum uzmanlarida tatilde ne demek bu kendimi çok hasta hissediyorum ben ateşim 37 oluyor sonra 34 bir 38 oluyor bir 35
Betaya göre çoook yeni bi hamilelik söz konusu ama bu kadar başında bulantı bayılma ateş olması başka sebeplerden olabilir acilen bi doktora görünün

Gebesiniz
Ama doktor şart .... Yolunda gtmeyen bsey var gbi, korona filan da olablr

Daha anca 4 haftaliktir.Ozele falan bı doktora görünün ateş, bayılma devam ederse

Gebesiniz
Ama doktor şart .... Yolunda gtmeyen bsey var gbi, korona filan da olablr

Daha anca 4 haftaliktir.Ozele falan bı doktora görünün ateş, bayılma devam ederse
Gittim canım korona negatif boğazım iltihaplanmış ağız kuruluğundan buda normalmiş gebelikte ağız kuruması baş dönmesi de normalmiş bebeğim 4 haftalık bu arada

Back