Çizgi bariz gözüküyor ama hemen mi çıktı yoksaMerhabalar arkadaşlar aranıza bugün katıldım size bir sorunumu danışmak istiyorum. Reng günüm 19 gün gecikti. Ve bel,kasik ağrım çok fazla göğüslerde hassasiyet,mide bulantısı,ara ara baş dönmesi ve 3 gündür kahverengi leke geliyor bugün hastaneye gittik bakmadılar. Gelirken test aldım. Biri silik çıktı sizce gebemiyim. Sizde görün diye sonucun fotosunu çektim cvp verirseniz sevinirim
Eki Görüntüle 3517037
Hemen çıktıÇizgi bariz gözüküyor ama hemen mi çıktı yoksa
Yarın sabah tekrar testi tekrarlayacagim ona göre kadın doğuma gideceğim rabbim hayırlısını nasip etsin cevap için teşekkür ederimHamilesin büyük ihtimal canım kan ver iki günde bir kontrol et artışı. 2500/3000 civarında olursa kadın doğuma git
Bugün öğlen gittik ama kan almadılar %99.9 hamilesin yarın kadın doğuma gel dediler19 gün çok fazla kesinlikle kan vermelisin mümkünse acile git kan ver 1 saate çıkıyor zaten
Ahhh bilsem acillik durum değilmiş. O nedenle yarın dediler bilseydim özele giderdim ama onlarda da kadın doğum hafta sonları kapalı yarın bakalımHastanede neden bakmadılar 19 gün gecikme az değil ki
19 gün nasıl dayandınızMerhabalar arkadaşlar aranıza bugün katıldım size bir sorunumu danışmak istiyorum. Reng günüm 19 gün gecikti. Ve bel,kasik ağrım çok fazla göğüslerde hassasiyet,mide bulantısı,ara ara baş dönmesi ve 3 gündür kahverengi leke geliyor bugün hastaneye gittik bakmadılar. Gelirken test aldım. Biri silik çıktı sizce gebemiyim. Sizde görün diye sonucun fotosunu çektim cvp verirseniz sevinirim
Eki Görüntüle 3517037
Bilerek gitmedim bundan 3 ay önce de aynı şekilde gecikmem olmuştu oda 14 gün gecikmisti 15. Gün reng olmuştum. Ama onda sadece baş dönmesi ve mide bulantısı vardı. Bunu da o şekilde düşündüm.19 gün nasıl dayandınızneden hiç kan vermediniz bu süreçte 19 gün gecikme nerdeyse 7 haftalık hamilelik demek
Bilerek gitmedim bundan 3 ay önce de aynı şekilde gecikmem olmuştu oda 14 gün gecikmisti 15. Gün reng olmuştum. Ama onda sadece baş dönmesi ve mide bulantısı vardı. Bunu da o şekilde düşündüm.yarin sonucu sizlerle paylaşacağım olumlu yada olumsuz
Allah Allah ne değişik insanlar var ya resmen dalga geçmişler. Ben her gittiğimde kan vermeden önce tansiyonuma bile bakıyorlar söylemediğim haldeBugün öğlen gittik ama kan almadılar %99.9 hamilesin yarın kadın doğuma gel dedilerbende kan alın bari dedim ultrason cekmesenizde kanda bakalım dedim yarın gel dediler
Arkadaşlar hamileyim 6 hafta 1 günlükCanım git sağlık ocağında ver kanı. Yarın sabaha çıkar sonuçların
Ayyyy çok güzel Allah sağlıkla kucağına versinArkadaşlar hamileyim 6 hafta 1 günlük
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinArkadaşlar hamileyim 6 hafta 1 günlük