Gebemiyim lütfen acil cvp

nisan43

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2024
8
4
38
Merhabalar arkadaşlar aranıza bugün katıldım size bir sorunumu danışmak istiyorum. Reng günüm 19 gün gecikti. Ve bel,kasik ağrım çok fazla göğüslerde hassasiyet,mide bulantısı,ara ara baş dönmesi ve 3 gündür kahverengi leke geliyor bugün hastaneye gittik bakmadılar. Gelirken test aldım. Biri silik çıktı sizce gebemiyim. Sizde görün diye sonucun fotosunu çektim cvp verirseniz sevinirim

Çizgi bariz gözüküyor ama hemen mi çıktı yoksa

Hamilesin büyük ihtimal canım kan ver iki günde bir kontrol et artışı. 2500/3000 civarında olursa kadın doğuma git

19 gün nasıl dayandınız neden hiç kan vermediniz bu süreçte 19 gün gecikme nerdeyse 7 haftalık hamilelik demek

19 gün nasıl dayandınız neden hiç kan vermediniz bu süreçte 19 gün gecikme nerdeyse 7 haftalık hamilelik demek
Bilerek gitmedim bundan 3 ay önce de aynı şekilde gecikmem olmuştu oda 14 gün gecikmisti 15. Gün reng olmuştum. Ama onda sadece baş dönmesi ve mide bulantısı vardı. Bunu da o şekilde düşündüm.

Bugün öğlen gittik ama kan almadılar %99.9 hamilesin yarın kadın doğuma gel dediler bende kan alın bari dedim ultrason cekmesenizde kanda bakalım dedim yarın gel dediler
Allah Allah ne değişik insanlar var ya resmen dalga geçmişler. Ben her gittiğimde kan vermeden önce tansiyonuma bile bakıyorlar söylemediğim halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…