Evet bende ilk evlendiğim zaman herşeyim normaldi o zaman yapsaydık belki olurdu eşim ilk günden beri istiyor ben istemedim şimdi bana diyo beni dinleseydin belki olurdu diye o konu da pişmanlık yaşadımEvet kesinlikle isyan etmiyorum ama çevremdekileri görünce üzülüyorum keşke evlenir evlenmez yapsaymışım bu araştırmalara girseymişim erken tedavi uygulasaymışız ama nasip böyleymiş Allah en yakın zamanda nasip etsin hepimize
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebemiyim kızlar
- Konu Sahibi Afetgelin
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- @hamilebelirtileri
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Allah en yakın zamanda nasip eder inşallahKafaya takma ben çok taktım hiç olmadı zaten bebek olsun diye de ilişkiye girmedim hani kafamda o varken yapmadım yani olsun hadi diye şimdi de geciktim ama umutlu değilim ne test aldım ne de almak istiyorum bekliyorum biraz daha geçsin öyle belki ama yakında olurum kesin
İnşallah canım rabbim kolay yoldan hayırlısını versin hepimize isteyen kimseyi geri çevirmez inşallahAllah en yakın zamanda nasip eder inşallah
Napalım elbet nasip olucak ne mucizeler okudum ben burada. Ayrıca eğer eşinde sıkıntı yoksa bir hsg çektir derim tüplerde yakpışıklık bile olsa onlar açılıyormuş ve sperm sağlıklıysa döllüyormuş hsg den sonra hamile kalan çok var bunu bi araştır derimEvet bende ilk evlendiğim zaman herşeyim normaldi o zaman yapsaydık belki olurdu eşim ilk günden beri istiyor ben istemedim şimdi bana diyo beni dinleseydin belki olurdu diye o konu da pişmanlık yaşadım
İlk kez senden duydum ne olduğunu bilmiyorum doktor bi sorun yok dedi bana muayene oldum vajinal ultrasonla sadece eşin baktırsın senlik bi sorun yok dediNapalım elbet nasip olucak ne mucizeler okudum ben burada. Ayrıca eğer eşinde sıkıntı yoksa bir hsg çektir derim tüplerde yakpışıklık bile olsa onlar açılıyormuş ve sperm sağlıklıysa döllüyormuş hsg den sonra hamile kalan çok var bunu bi araştır derim
Ya evet bende baktırdım bir sorun yok dedi ama bu hsg tüplere verilen bir sıvıymış ve en ufak yapışıklılık varsa bile açıyormuş ben aşılama yaptırırsam öncelikle hsg çekilecek çünkü hiç tüplerime baktırmadım normal vajinal muayene olmuştumİlk kez senden duydum ne olduğunu bilmiyorum doktor bi sorun yok dedi bana muayene oldum vajinal ultrasonla sadece eşin baktırsın senlik bi sorun yok dedi
Ben vakinal da karından da Muayene oldun bi sıkıntı yok dedi doktor folik asit verdi kullanıyorum zaten ondan sonra baya düzene girdi bence benim reglim ama şimdi niye gecikmem oluyor onu anlamadım testi de eğer gine olmazsa randevu alırım giderim canım doktorada danışırım yaptırmam gerekiyorsa yaptırırım daYa evet bende baktırdım bir sorun yok dedi ama bu hsg tüplere verilen bir sıvıymış ve en ufak yapışıklılık varsa bile açıyormuş ben aşılama yaptırırsam öncelikle hsg çekilecek çünkü hiç tüplerime baktırmadım normal vajinal muayene olmuştum
- 29 Kasım 2023
- 968
- 780
- 23
Ben de duzenli regl oluyordum, sorun yok saniyordum, pcos varmis yumurtam catlamiyormus, genelde pcos olanlar duzensiz ya da gec regl olur benim oyle degildi, doktor yumurta kontrolu yapmasa sorun yok sanicaktim. Hsg cektirmeden de rahim duzgun mu, tupler yapisik mi, bi problem var mi yok mu anlasilmiyor disardan her sey duzgun gorunuyor. Eger ki 35 yasin altindaysaniz ve 1 seneden fazla denemenize ragmen gebe kalamadiysaniz reglin 2-3.gunu doktora gidiliyor, hormon tahlilleri yapiliyor, reglden birkac gun sonra da hsg cekiliyor. Eger tum sonuclar guzelse erkegin spermine bakiliyor. Boyle bir surec. Insallah sizinki bu sekilde uzamadan kisa zamanda mutlu sonla taclanir.Ben vakinal da karından da Muayene oldun bi sıkıntı yok dedi doktor folik asit verdi kullanıyorum zaten ondan sonra baya düzene girdi bence benim reglim ama şimdi niye gecikmem oluyor onu anlamadım testi de eğer gine olmazsa randevu alırım giderim canım doktorada danışırım yaptırmam gerekiyorsa yaptırırım da
Doktor yumurtalarıma baktı ve bişey yok dedi 26 yaşındayım ve 5 ayı geçti isteyeli ama şöyle bilet var biz hiç yumurtlama zamanına denk gelmemişiz ben yakın zamanda takip etmeye başladım doktorun demesiyle uygulama da indirdim adet tarihlerimi falan girdim ve yumurtlama zamanına çok da denk gelmemiş önceden bi kere adet gecikmesi yaşadım adet zamanımda test verdim prolaktin yüksekti çok değil ama sonra düştü kendiliğinden ve adetim düzene girdi 21 günde bir oluyorum artık bu sefer iki gün gecikmem oldu göğüslerim yumurtlama zamanı farklı sancı yapardı bu farklı dolgun ve yumuşaklar ama bastırınca acıyo ucunda sızlama ve karıncalanma var damarlarım da çok belirgin koltuk altından gelen damarlarımda öyleBen de duzenli regl oluyordum, sorun yok saniyordum, pcos varmis yumurtam catlamiyormus, genelde pcos olanlar duzensiz ya da gec regl olur benim oyle degildi, doktor yumurta kontrolu yapmasa sorun yok sanicaktim. Hsg cektirmeden de rahim duzgun mu, tupler yapisik mi, bi problem var mi yok mu anlasilmiyor disardan her sey duzgun gorunuyor. Eger ki 35 yasin altindaysaniz ve 1 seneden fazla denemenize ragmen gebe kalamadiysaniz reglin 2-3.gunu doktora gidiliyor, hormon tahlilleri yapiliyor, reglden birkac gun sonra da hsg cekiliyor. Eger tum sonuclar guzelse erkegin spermine bakiliyor. Boyle bir surec. Insallah sizinki bu sekilde uzamadan kisa zamanda mutlu sonla taclanir.
Doktor bana eşin bi muayene olsun dedi o da gitti sperm testi verecek ama hastaneler test yapmıyo bi kaç tane yapan var uzak özellerde dünyanın parası bakalım ya biraz daha adetim geciksin öyle bi test belki yaparım adet olurdansa tekrardan test için gidip hormonlara baktırırım ve dediğiniz testi isterim yapmasını çok teşekkür ederim bu arada rabbim isteyen herkese versin inşallahBen de duzenli regl oluyordum, sorun yok saniyordum, pcos varmis yumurtam catlamiyormus, genelde pcos olanlar duzensiz ya da gec regl olur benim oyle degildi, doktor yumurta kontrolu yapmasa sorun yok sanicaktim. Hsg cektirmeden de rahim duzgun mu, tupler yapisik mi, bi problem var mi yok mu anlasilmiyor disardan her sey duzgun gorunuyor. Eger ki 35 yasin altindaysaniz ve 1 seneden fazla denemenize ragmen gebe kalamadiysaniz reglin 2-3.gunu doktora gidiliyor, hormon tahlilleri yapiliyor, reglden birkac gun sonra da hsg cekiliyor. Eger tum sonuclar guzelse erkegin spermine bakiliyor. Boyle bir surec. Insallah sizinki bu sekilde uzamadan kisa zamanda mutlu sonla taclanir.
Evet bende bundan bahsetmiştimBen de duzenli regl oluyordum, sorun yok saniyordum, pcos varmis yumurtam catlamiyormus, genelde pcos olanlar duzensiz ya da gec regl olur benim oyle degildi, doktor yumurta kontrolu yapmasa sorun yok sanicaktim. Hsg cektirmeden de rahim duzgun mu, tupler yapisik mi, bi problem var mi yok mu anlasilmiyor disardan her sey duzgun gorunuyor. Eger ki 35 yasin altindaysaniz ve 1 seneden fazla denemenize ragmen gebe kalamadiysaniz reglin 2-3.gunu doktora gidiliyor, hormon tahlilleri yapiliyor, reglden birkac gun sonra da hsg cekiliyor. Eger tum sonuclar guzelse erkegin spermine bakiliyor. Boyle bir surec. Insallah sizinki bu sekilde uzamadan kisa zamanda mutlu sonla taclanir.
- 18 Mart 2022
- 517
- 273
- 33
- 34
Gebelikte de dahil normal zamanda sarı akıntı her zmaan için enfeksiyonu işaret eder. Gebelik döneminde daha çok şeffaf akıntı oluşur. Bu arada sonucunuz ne bilmiyorum ama umarım hamilesinizdirÇok yorum okudum cinsel istek azalırmış okuduğum yorumların çoğu öyle olduğu için onu söylüyorum sarı akıntı da gebeliğin ilk haftalarında olurmuş. Burdan okuduğum yorumlarla değerlendiriyorum zaten bakalım
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.