Ya biri bana açıklasın içimi ferahlatsın istiyorum. Pazartesi doktora gidicem ama dayanamadım. 4 şubatta regl oldum 1 ped doldu hafiften ağrımda oldu kasıklarımda. Ertesi gün kan kesildi kahve akıntıya döndü. Ve 5 gün boyunca sürdü ama 1 ped dolmaz o akıntılarla o kadar az. Bugün bitti sarı sulu bir akıntı gelmeye başladı çok değil tabi peçeteye sildiğimde geliyor. Kasık batmalarım çok halsizlik bacak ağrısı vücüt ağrısı çok normalde reglden çıkacağım zaman cinsel isteğim artıyordu reglden hemen sonra ilişki olurdu hep. Bu sefer gram isteğim yok kaçıyorum resmen. Ben hamilemiyim acaba diye şüphelendim açıkçası. Ama anlam veremedim bi bilgisi düşüncesi olan var mı. Bu kahverengi akıntıdan dolayı acaba mı diye düşünüyorum yoksa ihtimal vermem heralde çünkü eşim varkosel ameliyatı oldu 3.ay bitti düzene girdi mi sayısı felan bilemiyorum tabi. İnşallah hamileyimdir
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebemiyim kızlar
- Konu Sahibi Afetgelin
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- @hamilebelirtileri
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Haziran 2021
- 1.674
- 868
- 73
Kırmızı kan gelmdiyse ve daha sonda kahverengi lekenme şeklinde bir kanama olduysa gebelik olabilir evde test yapsanız çıkar zatenYa biri bana açıklasın içimi ferahlatsın istiyorum. Pazartesi doktora gidicem ama dayanamadım. 4 şubatta regl oldum 1 ped doldu hafiften ağrımda oldu kasıklarımda. Ertesi gün kan kesildi kahve akıntıya döndü. Ve 5 gün boyunca sürdü ama 1 ped dolmaz o akıntılarla o kadar az. Bugün bitti sarı sulu bir akıntı gelmeye başladı çok değil tabi peçeteye sildiğimde geliyor. Kasık batmalarım çok halsizlik bacak ağrısı vücüt ağrısı çok normalde reglden çıkacağım zaman cinsel isteğim artıyordu reglden hemen sonra ilişki olurdu hep. Bu sefer gram isteğim yok kaçıyorum resmen. Ben hamilemiyim acaba diye şüphelendim açıkçası. Ama anlam veremedim bi bilgisi düşüncesi olan var mı. Bu kahverengi akıntıdan dolayı acaba mı diye düşünüyorum yoksa ihtimal vermem heralde çünkü eşim varkosel ameliyatı oldu 3.ay bitti düzene girdi mi sayısı felan bilemiyorum tabi. İnşallah hamileyimdir
Evde testim yok maalesef. İlk gün kırmızı kan geldi yani adet oldum dedim ama sonra birden kesildiKırmızı kan gelmdiyse ve daha sonda kahverengi lekenme şeklinde bir kanama olduysa gebelik olabilir evde test yapsanız çıkar zaten
3 senedir evliyim ilk kez böyle birşey ile karşılaştım bundan önceki reglmde parçacıklı adet olmuştum dedim rahim kendini temizliyor o yüzden buna birşey bulamadım. Birde yumurtlama gününü takip edip degerlendirince bi ihtimal ama bilemiyorumMerhaba bence adet olmuşsunuz düzensiz şekilde.
- 30 Mart 2009
- 14.453
- 1
- 64.806
- 1.123
Bunu siz test yapmadan bizim bilme sansimiz yokYa biri bana açıklasın içimi ferahlatsın istiyorum. Pazartesi doktora gidicem ama dayanamadım. 4 şubatta regl oldum 1 ped doldu hafiften ağrımda oldu kasıklarımda. Ertesi gün kan kesildi kahve akıntıya döndü. Ve 5 gün boyunca sürdü ama 1 ped dolmaz o akıntılarla o kadar az. Bugün bitti sarı sulu bir akıntı gelmeye başladı çok değil tabi peçeteye sildiğimde geliyor. Kasık batmalarım çok halsizlik bacak ağrısı vücüt ağrısı çok normalde reglden çıkacağım zaman cinsel isteğim artıyordu reglden hemen sonra ilişki olurdu hep. Bu sefer gram isteğim yok kaçıyorum resmen. Ben hamilemiyim acaba diye şüphelendim açıkçası. Ama anlam veremedim bi bilgisi düşüncesi olan var mı. Bu kahverengi akıntıdan dolayı acaba mı diye düşünüyorum yoksa ihtimal vermem heralde çünkü eşim varkosel ameliyatı oldu 3.ay bitti düzene girdi mi sayısı felan bilemiyorum tabi. İnşallah hamileyimdir
Başından geçen var mı diye sormak istedim canım. Biliyorum elbette müneccim değilizBunu siz test yapmadan bizim bilme sansimiz yok
- 30 Mart 2009
- 14.453
- 1
- 64.806
- 1.123
Basindan gecen olsa da emin olamazsiniz. Belki baskasinin hamilelikti, sizinkinin sebebi kist cikti ya da tam tersi. O yuzden test yapinBaşından geçen var mı diye sormak istedim canım. Biliyorum elbette müneccim değiliz
Belki kendimi kamdırmak istiyorum bu gerginliğinizin sebebi nedir pardonBasindan gecen olsa da emin olamazsiniz. Belki baskasinin hamilelikti, sizinkinin sebebi kist cikti ya da tam tersi. O yuzden test yapin
- 30 Mart 2009
- 14.453
- 1
- 64.806
- 1.123
Gergin degilim, neden gergin olayim? Dogru yolu gostermeye calisiyorumBelki kendimi kamdırmak istiyorum bu gerginliğinizin sebebi nedir pardon
- 18 Haziran 2021
- 1.674
- 868
- 73
Hamilelik olabilir şuan yüzde 50 50 ihtimal ama benimde öyle olmuştu ilk parlak kırmızı şeklinde adetim gldi sandim sonra kahverengi lekeye dönüştü şüphelenip test yapmıştım seninde öyle olmuş olabilir dikkat et kendine zaten pazartesi doktora gideceğim demişsin varsa belli eder kendiniEvde testim yok maalesef. İlk gün kırmızı kan geldi yani adet oldum dedim ama sonra birden kesildi
Teşekkür ederim nazik yorumun için. En azından içimi rahatlattın. Peki Şuan da hamilemisinHamilelik olabilir şuan yüzde 50 50 ihtimal ama benimde öyle olmuştu ilk parlak kırmızı şeklinde adetim gldi sandim sonra kahverengi lekeye dönüştü şüphelenip test yapmıştım seninde öyle olmuş olabilir dikkat et kendine zaten pazartesi doktora gideceğim demişsin varsa belli eder kendini
- 18 Haziran 2021
- 1.674
- 868
- 73
Evet canım 2 aylık hamileyim Allah nasip ederse darısı senin başına haber ver buradan özelden de yazabilirsin istersenTeşekkür ederim nazik yorumun için. En azından içimi rahatlattın. Peki Şuan da hamilemisin
Çoook sevindim.inşallah kesinlikle haber vericem tabi kiEvet canım 2 aylık hamileyim Allah nasip ederse darısı senin başına haber ver buradan özelden de yazabilirsin istersen
Kistiniz olabilir genellikle böyle düzensiz kanama yapıyor kistler. Veya hormonal birsey vardir3 senedir evliyim ilk kez böyle birşey ile karşılaştım bundan önceki reglmde parçacıklı adet olmuştum dedim rahim kendini temizliyor o yüzden buna birşey bulamadım. Birde yumurtlama gününü takip edip degerlendirince bi ihtimal ama bilemiyorum
- 2 Ocak 2024
- 579
- 142
- 18
İsterseniz bi kadın doğuma gözükün. 5 gün uzun bir süre hamile olmadığınızı düşünüyorum. Kistiniz olabilir. Zaten hamileliğin ilk zamanlarında cinsel istekte azalma diye bir şey yok. Sarı akıntınız da enfeksiyonu işaret ediyor.Ya biri bana açıklasın içimi ferahlatsın istiyorum. Pazartesi doktora gidicem ama dayanamadım. 4 şubatta regl oldum 1 ped doldu hafiften ağrımda oldu kasıklarımda. Ertesi gün kan kesildi kahve akıntıya döndü. Ve 5 gün boyunca sürdü ama 1 ped dolmaz o akıntılarla o kadar az. Bugün bitti sarı sulu bir akıntı gelmeye başladı çok değil tabi peçeteye sildiğimde geliyor. Kasık batmalarım çok halsizlik bacak ağrısı vücüt ağrısı çok normalde reglden çıkacağım zaman cinsel isteğim artıyordu reglden hemen sonra ilişki olurdu hep. Bu sefer gram isteğim yok kaçıyorum resmen. Ben hamilemiyim acaba diye şüphelendim açıkçası. Ama anlam veremedim bi bilgisi düşüncesi olan var mı. Bu kahverengi akıntıdan dolayı acaba mı diye düşünüyorum yoksa ihtimal vermem heralde çünkü eşim varkosel ameliyatı oldu 3.ay bitti düzene girdi mi sayısı felan bilemiyorum tabi. İnşallah hamileyimdir
Çok yorum okudum cinsel istek azalırmış okuduğum yorumların çoğu öyle olduğu için onu söylüyorum sarı akıntı da gebeliğin ilk haftalarında olurmuş. Burdan okuduğum yorumlarla değerlendiriyorum zaten bakalımİsterseniz bi kadın doğuma gözükün. 5 gün uzun bir süre hamile olmadığınızı düşünüyorum. Kistiniz olabilir. Zaten hamileliğin ilk zamanlarında cinsel istekte azalma diye bir şey yok. Sarı akıntınız da enfeksiyonu işaret ediyor.
Pazartesi görünücem bakalımKistiniz olabilir genellikle böyle düzensiz kanama yapıyor kistler. Veya hormonal birsey vardir
- 2 Ocak 2024
- 579
- 142
- 18
O isteksizlik daha ileri haftalar için geçerli karın büyüdükçe zaten zorlaşıyor ve korku oluyor, ilk defa ilk haftalarda olduğunu duydum bilmiyorum. Anlattığın şeyler bana çok hamilelik gelmedi hakkında hayırlısı.Çok yorum okudum cinsel istek azalırmış okuduğum yorumların çoğu öyle olduğu için onu söylüyorum sarı akıntı da gebeliğin ilk haftalarında olurmuş. Burdan okuduğum yorumlarla değerlendiriyorum zaten bakalım
Selam canım. Doktora gittim vajinal muayene olmak istemedim korktum nedense. Ultrasonla baktı doktor Herşey gayet sağlıklı dedi bir sıkıntın yok kistin de yok dedi bir kana bakalım dedi. Kanda da gayet normal çıktı rahim duvarı kalın olanlarda böyle şeyler oluyormuş ama sende o da normal dedi beta değerim 2.39 çıktı bu negatif oluyor doktorda negatif dedi yani başka birşey söylemedi. Burda bir çok yazı okudum 3 4 günde yükselen oluyormuş. İnanılmaz kaşık ağrım var sürekli batmalarım oluyor sol kasıgım özellikle önünüzdeki reglme kadar takip etmeyi düşünüyorum çarşamba tekrar vericem kan bakalım düşüyor mu çıkıyor mu değerim. Haber vereyim dedimEvet canım 2 aylık hamileyim Allah nasip ederse darısı senin başına haber ver buradan özelden de yazabilirsin istersen
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.