- 2 Mart 2020
- 68
- 6
- 1
- 28
- Konu Sahibi Gamzekrraa
-
Valla haŞaka mısınız acaba ?
Yok bacim korkmateşekkür ederim♥ Ama işte bazı bildiler boşalmadan önce gelen ön sıvının da hamile bıraktıgını söylediğinden ve haddinden fazla akıntım olduğundan korkuyorum sadece
Yaaa böyle konulari bilerekmi aciyosunuzzz ?Merhaba arkadaşlar herkese merhaba
Ben Mart ayının 12-14. Günler arasında cinsel ilişkiye girdim herhangi bir korunma yapmadık. Prezervatif veya ilaç olarak ama herhangi bir içe boşalma olmadı. Sadece bir kaç yerde duyuyorum ki boşalmadan önce gelen zevk suyu da hamile bırakıyormuş. Benim adet günüm her ayın 28 ile 1-2 değişiyor adet günüme 4 gün var ama ben kendimi kötü hissediyorum vajinamda hiç olmadığı kadar beyaz kokulu bir akıntı var çamaşır değiştirme gereği duyacak şekilde. Ve karnımda iki gündür ufak ufak sancılanma yaşıyorum sizce hamilemiyimdir? Boşalma gercekleşmediyse sadece zevk suyuyla da hamile kalabilirmiyim gerçekten yada bu akıntı olsun karın ağrımam adet olacağım da onların belirtisimi? Hamile kalan kadınlarımız varsa eğer sizdeyse beyaz akıntıya rast olundu mu? Ve bir sorum daha var suan ben eczaneden aldığım idrar testini yapsam bana doğru sonuç verir mi lütfen mesajıma cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler♥
Anliyorum ama imkansiz yani. Arkadasinda dedigi gibi. Enfeksiyon olabilir idrar yaparken yanma oluyorsa veya kasinti varmi? Mantarda olabilir. Adet olursun merak etm3işte diyorsun gider gider beni bulur böyle aksilikte korktuğun için
Canım olur mu olur. Zevk suyundan da kork. Gebelik istemiyorsan kesinlikle adamakıllı korunun. Dışarı boşalıp bir şey olmaz diye düşünüp devam edersin. Belki içine de boşalabilir yanlışlıkla.teşekkür ederim♥ Ama işte bazı bildiler boşalmadan önce gelen ön sıvının da hamile bıraktıgını söylediğinden ve haddinden fazla akıntım olduğundan korkuyorum sadece
Valla ben aşırı sinir oluyorum böyle konu açanlara belki iyi niyetle soruyor bilmiyorum ama yok sürtünme yoluyla ilişkiye girdik aman üstümde pantolon vardı hamilemiyim yok vajinama değil de Üstünel boşaldı hamile kalır miyim anam birşeyde diyemiyoz ki banlancaz diyeValla habiz burda öldük hamile kalacaz diye hayir onca kadin deniyor hamileligi. Bu kadar kolay degil yani hamile kalmak
Mantikli düsünsen bilirsin aslinda olmayacagini. Bu bende olmuyorla alakali bir durum degil canim. Sen dikkat ette yanlislikla bosalmasin. Yoksa zevk suyuyla olacak sey degil. Ac kitap okuda ögrem yanibu ne demekti şimdi gelip ben güzel şekilde bir soru sordum sende olmuyor diye istisna başkasında olmayacağı anlamına gelmiyor ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?