Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bayanlar ben test yaptım regl 7 gün gecikti Fakat garip olaylar yaşanıyor İlk yaptigimda çıkmadı sonra silik çıktı akşam ise iki çizgi tamamlandı ama sonrasında erken gebelik testi yaptım bişi çıkmadı
İlk 5-10 dk içindeki sonuçlar doğru kabul ediliyor bildiğim kadarıyla. Akşam çıkan çizgi kuruma çizgisidir. 7 gün iyi bir süre, kan verirseniz varsa çıkar. Ya da sabah ilk idrarla deneyin, daha iyi sonuç alırsınız
Bayanlar ben test yaptım regl 7 gün gecikti Fakat garip olaylar yaşanıyor İlk yaptigimda çıkmadı sonra silik çıktı akşam ise iki çizgi tamamlandı ama sonrasında erken gebelik testi yaptım bişi çıkmadı