Merhaba arkadaşlar gebeligin 37.haftası icindeyim ve sağ kulağımda orta kulak iltihabı oldu suan antibiyotik sef 1 kulaniyorum son iki gündür akinti oluştu kulak zarim delindigini ogrendim ve kulak damlası olarak sprogut verdı doktor.kullaniyorum ama icim rahat degil sizce zararı olurumu
canım benımde orta kulak ıltıhabım oldu hatta hala agrılarım var doktorum antıbıyotık kullanabılırısn dedı ama ben kullanmıyoum zararı olur dıye sadece 3 adet agrı kesıcı kullandım hepsı bu ınseallah ıyılesırsın bır an önce
Bnde ağrı yok cnm ama akinti var bugün gittim yine KBB doktoruna intihap kurmamis dedi yine antibiyotik verdi ama almadim şimdilik damla kullanicam doktoruna güven cnm antibiyotik kullan dediyse kulan bn kullandim korkma sonra senin için kötü olur zar delinmesi yazarsin bnm gibi
Bende dış kulak iltihabı geçirmiştim ve antibiyotik kullanmıştım, bebeğinde kocaman olmuş maşallah, korkmana gerek yok, zaten drlar hamişlere göre antibiyotik yazıyor, istersen kadın doğum doktoruna da danış.
bende gecirdim canim hatta halen daha ara ara yasiyoru ayni problemi. zaten bende kronik halde surekli olur bu iltihap malesef. bana da doktor antibiyotik ve kulak damlasi vermisti antibiyotiki kullanmistim ama kulak damlasini kullanmadim acikcasi antibiyotigi iki kutu vermisti ilk kutuyu bitirdim ikinci kutuya baslamadim. Kulak damlasi olarak da eskidende yaptigim bi yontemdi sogan ya da sarimsagin suyunu damlatip 5 dakka bekletiosun. acaip rahatlatio biraz yakio orasi kesin baya saglam yakiyo hatta ama cozuyo yani tavsiye ederim