- 26 Ağustos 2007
- 467
- 11
-
- Konu Sahibi çikolatalxix_sxuxt
arkadaslar folik asiti duymustum ama bebek aspirini ne için acaba içen varmı gebelikten önce ...dr ada soramadım ilaçlarımı alınca gördümm neden vermiş olabilir ki..folik asitde günde yarım iç dedi siz nasıl içiorsunuzz****
arkadaslar folik asiti duymustum ama bebek aspirini ne için acaba içen varmı gebelikten önce ...dr ada soramadım ilaçlarımı alınca gördümm neden vermiş olabilir ki..folik asitde günde yarım iç dedi siz nasıl içiorsunuzz****
ben hamile değilimki daha , okuduklarıma göre hepiniz hamişsinizzz allah hayırlı doğumlar nasip etsinn hepinize. benim şimdi kullanmmamm ne derece doğru kafam karıstı valla...
bende içiyorum canım hemde aylardır benim düşük oldu 3 defa testlerde çıkmıyor ama kılcal damarlarda bebeğin beslenmesini engelleyen pıhtılar oluşabiliyormuş bunu engellemek adına bverdiler şu an hamileyim henüz yeni 1 hafta daha devam edicem iğne verecekler sonra ama doktor tavsiyesi üzerine başladım dr dormadan yeme çünki hamile kalmayı engelleyebilir bazı bünyelerde
benimde kimyasal düşüğüm oldu.dr bişey demedi. ama bu bebe asprini olayını çok duydum.ben de kullanmayı düşünüyorum bu ay.kendimizin dru gibi olduk ama napalım.
ben hamile değilimki daha , okuduklarıma göre hepiniz hamişsinizzz allah hayırlı doğumlar nasip etsinn hepinize. benim şimdi kullanmmamm ne derece doğru kafam karıstı valla...
tebrik ederim canım hayırlısı olsunn...benimde bi düsüğüm var ondan sonra oğlum doğdu yine aynı dr uma gidiorum ama oğlumda folik asit ve aspirin vermemişti, imdi çelişkiye düstüm anlarsınızzz...
benimde kimyasal düşüğüm oldu.dr bişey demedi. ama bu bebe asprini olayını çok duydum.ben de kullanmayı düşünüyorum bu ay.kendimizin dru gibi olduk ama napalım.
bende folik asid alıyorum günde 1 tablet... ama henüz hamiş değilim.... yada daha öğrenmedim :) dr. hamiş olmadan önce almamı söylemişti.... bende halen kullanıyorum.... bebe aspirini de kullandım ama niye verdi bende bilmiyorum yazıları takib edicem... şu anda bebe aspirinini dr. kesti.... ben arkadaşımla aynı dr. gidiyorum onada folik asidi yarım tablet vermiş herhalde değerler yada bünye ile ilgili olsagerek....bence bebe aspirini kan sulandırıyo belki o yüzden vermiştir diye düşünüyorum...arkadaslar folik asiti duymustum ama bebek aspirini ne için acaba içen varmı gebelikten önce ...dr ada soramadım ilaçlarımı alınca gördümm neden vermiş olabilir ki..folik asitde günde yarım iç dedi siz nasıl içiorsunuzz****
pınar senin drun kim öğrenebilir miyim?