• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikten önce adet geciktirici kullanımı ve geç döllenme ilişkisi

sevcan642

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2011
567
578
103
33
Herkese merhaba
Primolut kullanımımdan 2 gün sonra adet oldum yani 6 eylülde ve bir sonraki ay adet olmadım hamile kaldığımı öğrendim. Şu an 7+4 haftalık gebe olmama rağmen kese ve embriyo boyutu 6+5 haftalık ebatındaymış. Bu durum acaba düşük ya da bebeğin kalbinin duracağının habercisi mi sizce? İnternette kese gelişiminin geri olması, genelde düşükle sonuçlanıyormuş yazıyor. yoksa primolut kullanmış olmam geç döllenmeye sebep olmuş olabilir mi?
Deneyim ya da fikri olan bayanların yardımını rica ediyorum.

Yok oyle bisey bnmde gec dollenme dedi doktor sat i degistirdi normalde 22 subat doktor 1 marta aldi.suan sata gore 35+5 doktorun degistirdigi tarihe gore 34+5 gunluk hamileyim.bebegim gayet saglikli.dollenmeyle alakali kafani takma

Yok oyle bisey bnmde gec dollenme dedi doktor sat i degistirdi normalde 22 subat doktor 1 marta aldi.suan sata gore 35+5 doktorun degistirdigi tarihe gore 34+5 gunluk hamileyim.bebegim gayet saglikli.dollenmeyle alakali kafani takma

İnşallah dediğin gibi çıkar bende de ebru37 :( normalde adetim çok düzenliydi 28 günde birdi ama balayı sebebiyle hamile kalmadan önce adet geciktirici kullanmış olmama bağlı çıkar umarım :( 4 kasımda tekrar kontrolüm var. İyi haberler duymayı ümit edebiliyorum şu an sadece

ne yazık ki bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim bugün. pazartesi kürtaja gireceğim. haber vermek istedim

Back