• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte

Mizginsahin

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2020
83
9
16
30
Bugün 6 haftalık oldum ilk gebeliğim olacak Allah'ın izniyle bugün devlet hastanesine gittim bana karindan görünmez catala çık dedi bende tehlikeli olduğunu düşünüp çıkmadım ultrason dan bakmadı bayanlar sizce bu normalmi bebek 6. Haftada gorunmezmi adetim 15 gün geçti hiç kahve akıntı bile görmedim sizce yanlış giden biseymi var korkuyorum

Görünmeyebilir. Ben kalp atışına kadar hep vajinal muayene oldum hiç sorun yaşamadım. Doktordan daha mı iyi biliyosunuz?

Bugün 6 haftalık oldum ilk gebeliğim olacak Allah'ın izniyle bugün devlet hastanesine gittim bana karindan görünmez catala çık dedi bende tehlikeli olduğunu düşünüp çıkmadım ultrason dan bakmadı bayanlar sizce bu normalmi bebek 6. Haftada gorunmezmi adetim 15 gün geçti hiç kahve akıntı bile görmedim sizce yanlış giden biseymi var korkuyorum
Ne gibi bir zararı olabilir ki . Bende 8-9 haftaya kadar hep alttan muayene oldum . Sonuçta bebek büyümeden keseyi görmeli bebek var mı bakmalı kalbi atıyor mu görmeli . Allah korusun her şey kan değerinin yükselmesiyle bitmiyor ki. Devlet olsun özel olsun ilk haftalar alttan bakmalı . Ben daha geçen 15 haftalık olduğum halde alttan muayene etmesi gerekti .bunlar olacak. İlk gebeliğiniz benim de ilk .ama doktorunuza güvenmeniz gerekir .

Ben hiç alttan muayene olmadım 5+3 te karından kese görüldü zaten 7+3te ise kalp atışını duyduk sadece geçtiğimiz haftalarda bebek çok aşağıda olduğu için açılma var mı kontrol etmek için alttan muayene oldum onun dışında hiç sormadı bile doktorum

Ben 6+1 de göründü kalp atışını da duyduk. Direk mi alttan bakmak istedi? bana da demişti dış gebelikten şüphelendiği için ben bir kere ultrasondan bakın olmazsa geçsem dedim utandığımdan o da 😅

Ben 6+1 de göründü kalp atışını da duyduk. Direk mi alttan bakmak istedi? bana da demişti dış gebelikten şüphelendiği için ben bir kere ultrasondan bakın olmazsa geçsem dedim utandığımdan o da 😅
Evet içeri geçer geçmez öyle dedi bide ben dün kan verdim dün 6+1olmustu kan 2334 çıkmış sizce düşük degilmi googleden bakınca düşük diyor ama deneyimlerinizden dolayı size soruyorum düşükmu kan

Evet içeri geçer geçmez öyle dedi bide ben dün kan verdim dün 6+1olmustu kan 2334 çıkmış sizce düşük degilmi googleden bakınca düşük diyor ama deneyimlerinizden dolayı size soruyorum düşükmu kan
Valla o zamanki kan sonucumu hatırlamıyorum benim kan değerlerim biraz düşüktü ondan dolayı alttan bakmak istemişti sürekli dış gebelik muhabbeti olduğu için. Sanırım 3000lerde karından görünüyor.

Teşekkür ederim bı daha gidecem hastaneye inşallah olumsuz bişey soylemez 3 sene oldu çok istiyoruz Rabbim isteyen herkese sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah

Merhaba ben karından ultrasonla 5+0da keseyi gördüm, 6+3te kalp atışını dinledim. Cihazdan cihaza fark edebiliyor sanırım belki ondan demiştir dr🙂

5+0 da keseyi gördüm betam 1900 falandı. 6+0 da hem bebeği hem kalp atışını duydum. Hepsi de karından ultrasonla. Başka doktora gidin bence tercih olarak ben de alttan muayene istemezdim açıkçası

benimki görünmedi hatta doktor dış gebelik bebek yok 3 gün sonra gel ameliyat dedi. bende cıktım baska doktora gittim vajinal muayene etti veeee hamieydim. doktorum bu haftalarda bebek karında gözükmez. vajinal muayeninde zararı yok dedi.

Ben hiç alttan muayene olmadım 5+3 te karından kese görüldü zaten 7+3te ise kalp atışını duyduk sadece geçtiğimiz haftalarda bebek çok aşağıda olduğu için açılma var mı kontrol etmek için alttan muayene oldum onun dışında hiç sormadı bile doktorum
Arada doktora gittiniz mi 5+3 ile 7+3 arası

Canım bende 5+3 de gitmiştim. Vajinal ultrason ile keseyi gördük.7+6 ya aldım randevuyu dhaa 12 gün var. Doktor Erken gelme dedi. Progestan ve corasprin verdi

Bakalım bugün saat 3 ye randevu aldım eski doktoruma gidecem özel diye geçen gidememistim inşallah keseyide bebeğimde görürüz inşallah dua edin bana çok istiyorum bu bebegi

Bende 7+6 da gidicem stresliyim heycanliyim karışık duygular insanlar 6 da 7 de hep gidiyor gibi geliyor bende sorun mu var diye dusunduruyor
Yok canım gayet normal çağırmış aslında normalde benim kontrol 6. Haftadaydı kanamam olduğu için 5 de gitmek zorunda kaldım 7de gitme sebebim de kanamanın durumuna bakmak bebek gelişiyor mu düşmüş mü kontrol etmek içindi

Yok canım gayet normal çağırmış aslında normalde benim kontrol 6. Haftadaydı kanamam olduğu için 5 de gitmek zorunda kaldım 7de gitme sebebim de kanamanın durumuna bakmak bebek gelişiyor mu düşmüş mü kontrol etmek içindi
Teşekkür ederim ❤️ bir nebze olsa rahatladım.

Dün gittim keseyi gördüm bebekte var içinde ama hiç bir sıkıntım yok gebelik belirtisi diyorlar ya ona dair hiç bişey mide bulantısı kusma vs hicmi bişey yaşamaz insan bu haftalarda sizdede böyle oldumu

Back