Gebelikte yirmilik diş apsesi

BeyazGonca

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2019
471
526
Herkese merhabalar bayanlar benim bir sorunum var malesef yirmilik dişim apse oldu yanağım çenem şişti dün önce kadın doğuma ordanda dişçiye yönlendirildim antibiyotik ağrı kesici yazdı diş dr gebe olduğum için korka korkada olsa mecbur kullanıyorum antibiyotik geçen sene de böyle olmuştu bir tane antibiyotik içtim geçti ama şu an bir korku sardı diş etimin çevresindeki apseler yüzümdeki şişlik ne zaman geçer benim gibi gebelikte diş apsesi olupta antibiyotik kullanan var mı ? Morele ihtiyacım var

Ablam hamileyken dogurana kadar doğurduktan sonrada bir okadar diş sıkıntısı yaşadı. Kadın doğumcudan çok dişçiye gitmişti. Ilaçta kullandı.. sıkıntısız doğum yaptı. Dr eminim ona göre vermiştir ilaçları sıkıntı yapmayin

Canım antibiyotik konusunda bişi diyemem ama yüzde yüz nar suyuyla ağzını çalkalayıp tükürebilirsin. Saraçoğlunun önerisi. Tükürdüğün zaman iltihapın aktığını gözünle görüosun zaten. Resmen mucizevi bişi. Bunu denemeni öneririm. Ağrını da hemen geçirir diye tahmin ediyorum bana öyle olmuştu. Aklında bulunsun.

Teşekkür ederim için rahatladı dişçimde antibiyotigi gebelige göre yazıyorum ama tabi kimyasal iyi degil senin dişin amaliyatlık oda riskli hamileken sakın olma filan dedi baya gözüm korktu inşaallah ilaç işe yarar doğumdan sonra bir çaresine bakarım

Tavsiyen için sağol canım internette araştırırken okudum bunu ama içilecek sandım tavsiyeni denicem inşaallah geçer

Bana gerçek kantaron bul onu sür demişti diş doktorum, günde 3 kez, çok yutmamaya çalışarak. Kadın Doğum doktoru birşey olmaz yutsanda ama genede yutma demişti. 2. gün azu dişimin apsesi baya indi. Kızım doğup 3 ayı bitirine kadar her sorunda öyle yaptım. 3ay +1 günde sabah 9da dişçideydim

Benim ki baya ilerlemiş canım yutkunsam zonkluyor ağzımı açamıyorum dişimin etrafı apseler baya görünür halde anidende yanağım şişti şişmesi apsenin ihmalindenmiş ama benim ki ağrımasıyla şişmesi birden oldu evde tuzlu gargara sirkeli gargara karanfil koydum siyah zeytin koyun dediler onuda yaptım banamısın demedi bide nar suyunu denicem inşaallah işe yarar

Zaten doktor ona göre ilaç veriyor,bende kullandım bir ilaç ama hatırlamıyorum şuan

28 haftalık hamileyken benim de aynı seninki gibi olmuştu antibiyotik kullandım şükür oğlum sağlıklı canım için rahat olsun doktorlar ona göre veriyor
Bugün 4 gün oldu daha geçmeyince ister istemez endişeleniyorum dediğin gibi olur inşaallah canım

Benim ki 17 haftalık ve çekilme imkanı yok ameliyat olmalısın onuda gebelikte kesinlikle önermiyorum çok riskli dedi antibiyotik gecirsinde dogumdan sonra çaresine bakarım inşaallah

Antibiyotikler gebelerde kullanılıyor bir sorun teşkil etmiyor..Ablam da kullandı gebeliğinde ben de acilde diş apselerine idrar yolu enfeksiyonlarına yazıyorum..İçiniz rahat etsin..Verilen antibiyotik penisilin grubudur zannedersem

Ay çok geçmiş olsun. Umarım hemen atlatırsınız.

Dişiniz gömülü sanırım o yüzden operasyon gerekiyor. Çok fazla iğne yapıyorlar birde operasyondan sonra sağlam ağrı kesici almazsanız mahvolursunuz. Sakın operasyona girmeyin hamilelik bitmeden. Antibiyotikle geçer inşallah hemencik

Amin inşaallah canım duaların için teşekkürler evet dişim gömülümüş dr da ameliyat riskli dedi inşaallah gerek kalmadan geçer

20 lik yas disimi ameliyatla.cektirdim 5
tane dikis attilar bir.kutu antibiyotik ictim. Apse daha zararli duzenli icin ilacinizi. Operasyondan bisey olmaz yani. Doktorunuz zaten uygun gorup yonlendirmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…