- 12 Aralık 2022
- 551
- 577
- 29
- Konu Sahibi Bir Gul Bir Gonca
Merhaba herkese, dertleşecek kimsem yok o yüzden buraya yazmak istedim. 28 yaşımdayım başımdan bir gebelik geçti bebeğim bu hastalığım yüzünden erken doğdu 7 aylıkken ve maalesef sadece 1 hafta yaşayabildi daha önce kalbimle ilgili hiçbir sorunum yoktu. Bu süreçte normal olmayan bir yorgunluk yaşıyordum ayaklarım davul gibi şişmişti, 5 dakika yürüsem bile nefes nefese kalıyordum ama en kötüsü gece nefes nefese kalmak ve oksijen seviyemin 87'lere kadar düştüğünü görmekle başladı. Hastaneye gittim acilen ve yatışım yapıldı. Doktorum kalp yetmezliği dedi şimdi ilaç kullanıyorum ve durumum çok şükür iyi artık günlük aktivitelerimi rahatça yapabiliyorum. İlaç da kullanıyorum bu süreçte bende tekrar hamile kalma korkusu başladı ama tabi bu düşüneceğim en son şey kendi sağlığım söz konusuyken. İnternete maalesef baktım ve ölümcül, en fazla 5 yıl yaşayabilir yazılarını okuduktan sonra iyice korkuya kapıldım. Gittiğim hastane yaşadığım şehre bağlı ilde ve 1 ay sonra kontrolüm var. Başına benimki gibi bir problem gelen oldu mu? Siz nasıl ilerlettiniz süreci? Yatış sürecinde doktorum belli aralıklarla beni kontrol ederek gelişme var dedi ama yine de korkuyorum.