Gebelikte Vajinal Ağrı ve Kasık Ağrısı

Ruznamee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2024
4
0
30
Arkadaşlar merhaba. 18+2 gebeyim. Daha önce idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ve antibiyotik kullandım. Son 2 gündür vajinamda batma kemik ağrısı gibi bir ağrı var. Enfeksiyonda yaşadığım ağrıya benzemiyor. Gece özellikle çok şiddetliydi. Sabah biraz dinlendim hafifledi ama geçmedi. Ayağa kalktıkça vs artıyor. Biraz baktığımda erken doğum belirtisi düşük belirtisi vs yazıyor. Yarın doktora gideceğim ama endişeliyim. Benzer ağrı yaşayanlar var mı?

Merhaba geçmiş olsun .Ben de aynı ağrıları dün gece yaşadım .25 haftalık hamileyim yoğun kanamalardan dolayı raporluyum aylardır .Bende de aşırı akıntı oluyor muhtemelen mantar enfeksiyonu ya da benzer bir şey .Ben de doktora gideceğim bunun için .Bakalım ne diyecek

Teşekkür ederim sizede geçmiş olsun. Umarım önemli bişey değildir. Benim de akıntı var ama yoğun değil. Çok sık tuvalete gidiyorum. Yine enfeksiyon mu acaba diyorum ama ağrı pek benzemiyor enfeksiyon ağrısına.

Rahimde baskı gibi mi hissediyorsunuz ?Bende de öyle oluyor gece bile uyanıyorum ama adalat ,progestan da kullandığım için yapacak çok şeyim de kalmıyor .Tekrar kontrole gideceğim

Ben de son bir haftadır vajinamda kemik ağrısı yaşıyorum 23 haftalık hamileyim. Enfeksiyonum yok. Özellikle geceleri yatakta dönerken müthiş canım acıyor. Ya da ayağa kalkarken. Hareket halinde değilsem ağrımıyor hatta elimle vajinama ve kemiklerine bastırdığımda da ağrı yok. İnternetten araştırdım çatı ağrısı diyor. Doktorum normal olduğunu söyledi magnezyum kullanmamı istedi. Sanki yavaş yavaş azalıyor ağrı ama tam olarak geçecek mi bilmiyorum.

Rahimde baskı gibi mi hissediyorsunuz ?Bende de öyle oluyor gece bile uyanıyorum ama adalat ,progestan da kullandığım için yapacak çok şeyim de kalmıyor .Tekrar kontrole gideceğim
Kemik ağrısına benziyor sanki. Ayağa kalkınca falan daha çok ağrıyor. Oturduğumda hafifliyor. Progestan kullanmıyorum ben. Gebeliğin başında kullanmıştım

Ben hamileyken bir dönem yasamistim.

Tam olarak bu şekilde ağrılarım. Bende bastırdığımda vs ağrı yok. İnşallah benimde önemli bişey değildir. Tedirgin oldum ister istemez. Magnezyumu birkaç forumda gördüm. İşe yarıyor diyenler var. Sizede şifa olur umarım.

Kemik ağrısına benziyor sanki. Ayağa kalkınca falan daha çok ağrıyor. Oturduğumda hafifliyor. Progestan kullanmıyorum ben. Gebeliğin başında kullanmıştım
Normal olma ihtimali var korkmayın ama içiniz rahat etmesi için doktora görünmekte fayda var.

İnşallah çok teşekkür ederim. Magnezyum bu tarz ağrılar ve kasık ağrılarına falan da iyi geliyormuş. Her gün 1 sade soda öneriliyor.

Benim ilk gebeliğimde 29. Hafta gibi başlamıştı o ağrı çatı ağrısı diye geçiyor sanırım. Böyle o pubis kemiği ortadan ikiye ayrılıyor gibi bir ağrıydı ve özellikle alaturka tuvalete gidersem, yatakta sağa sola dönünce falan oluyordu. Doğumdan sonra da devam etmişti ağır kaldırınca vs tekrarlıyordu. Vücut kendini doğuma hazırlıyormuş ama sizin biraz erken başlamış. Ben şu an yine hamileyim 20. haftadayız henüz başlamadı bende ama yine başlar diye düşünüyorum. Doktora görünün yine de başka bir şey de olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…