Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar iyi geceler bugün sağlık ocağına kan idrar vs tahlilleri verdim TSH 3.77 çıkmış birçok okuduğum yer gebelikte 2.5 altında olması gerektiği yazıyor cumartesi doktora gideceğim keseyi görmek için 5 haftalık hamileyim şuan ilaç verir mi bu değere ?
Selma kızlar
Benim tsh 0,44 cikti 6 gun sonra transfer olucakti doktor biraz düşük dedi dahiliye doktoruna bilgi ver bakalim dedi ama sizce transfer iptalmi olur yardimlarinizi rica ediyorum cok uzuldum suan
Selma kızlar
Benim tsh 0,44 cikti 6 gun sonra transfer olucakti doktor biraz düşük dedi dahiliye doktoruna bilgi ver bakalim dedi ama sizce transfer iptalmi olur yardimlarinizi rica ediyorum cok uzuldum suan
Ben transfer olur mu bilmem ama 2,5 altında olması gerektiğini gayet iyi bilşyorum. Benm değerimde normal değerin bile altındaydı endokrin doktoru bu degerle hamıle kalabilirsin dedi. Önemli olan risk 2,5 dan yüksek olması.