Gebelikte TSH yüksekliği

pecesine sevdali

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2023
187
77
18
24
Kızlar lütfen bilgisi olan yada bu durumu yaşayan cevap versin 5 haftalık hamileyim kalp atışı duymadık daha ama TSH hormonum 3.6 çıktı biraz yüksekmiş ilerde tekrar bakicam ilaç kullanman gerekebilir dedi korkuyorum bebeğe bişey olur mu bu şekilde doğum yapan var mı aranizda

Ben oğlumda full ilaç kullandım, merak etme çözülmeyecek problem degil, çok kişi var öyle, sağlıkla ilerler inşallah gebeliğin, hayırlı olsun 😊

Kızlar lütfen bilgisi olan yada bu durumu yaşayan cevap versin 5 haftalık hamileyim kalp atışı duymadık daha ama TSH hormonum 3.6 çıktı biraz yüksekmiş ilerde tekrar bakicam ilaç kullanman gerekebilir dedi korkuyorum bebeğe bişey olur mu bu şekilde doğum yapan var mı aranizda
Ben tüm gebeliğim boyunca ilaç kullandım. Bir sıkıntı olmadı çok şükür.

Doğuma kadar kullandım benim 6 7 ye kadar çıkmıştı en yüksek dozu kullanıyodum sağlıklı bi kızım var ama şu an kızımın da tshı yüksek 2 yaşında kızım

Korkma korkma erken önlem almak için ideal bir değer. Benim de 4 haftalıkken 3 buçuk çıkmıştı. Zaten rahatsızlığım vardı gebelik öncesi de ilaç kullanıyordum fakat gebelikte zaten çoğu kadında yükselirmiş.
Endokrinoloji doktoru ile ilerlemek gerekiyor asıl alanı o ve her ay kontrole gitmen gerekiyor. Direk randevu alamayabilirsin. Kadın doğumcunun yeşil alan açması gerekir.

Back
X