- 20 Eylül 2023
- 187
- 77
- 18
- 24
- Konu Sahibi pecesine sevdali
-
Ben tüm gebeliğim boyunca ilaç kullandım. Bir sıkıntı olmadı çok şükür.Kızlar lütfen bilgisi olan yada bu durumu yaşayan cevap versin 5 haftalık hamileyim kalp atışı duymadık daha ama TSH hormonum 3.6 çıktı biraz yüksekmiş ilerde tekrar bakicam ilaç kullanman gerekebilir dedi korkuyorum bebeğe bişey olur mu bu şekilde doğum yapan var mı aranizda
Ya çok teşekkür ederim inşallah bir sorun çıkmazBen oğlumda full ilaç kullandım, merak etme çözülmeyecek problem degil, sağlıkla ilerler inşallah gebeliğin, hayırlı olsun
Ya çok teşekkür ederim inşallah bir sorun çıkmaz
Sağolun cevap verdiğiniz için erken doğum riski yaşadınız mı bu sorun yüzündenBen tüm gebeliğim boyunca ilaç kullandım. Bir sıkıntı olmadı çok şükür.
Teşekkür ederim inşallah öyle olurC
Çıkmaz inşallah merak etmee çok var öyle, zaten gebeliğe bağlı da gelisebilen bı durum, ilaçla düzenlenir
Sağolun cevap verdiğiniz için erken doğum riski yaşadınız mı bu sorun yüzünden
Çok sevindim sizin adiniza inşallah bende öyle olurumHayır yaşamadım. Çok rahat ve keyifli bir gebelik geçirdim. Tshı sorun olarak dahi görmedim tabi ilacımı hiç atlamadım.
Çok sevindim sizin adiniza inşallah bende öyle olurum
Doğuma kadar kullandım benim 6 7 ye kadar çıkmıştı en yüksek dozu kullanıyodum sağlıklı bi kızım var ama şu an kızımın da tshı yüksek 2 yaşında kızımKızlar lütfen bilgisi olan yada bu durumu yaşayan cevap versin 5 haftalık hamileyim kalp atışı duymadık daha ama TSH hormonum 3.6 çıktı biraz yüksekmiş ilerde tekrar bakicam ilaç kullanman gerekebilir dedi korkuyorum bebeğe bişey olur mu bu şekilde doğum yapan var mı aranizda
Geçmiş olsun doktorunuz bebekte de yüksek olabileceğini soylemismiydi sizden mi geçmiş bebeğeDoğuma kadar kullandım benim 6 7 ye kadar çıkmıştı en yüksek dozu kullanıyodum sağlıklı bi kızım var ama şu an kızımın da tshı yüksek 2 yaşında kızım
Evet benden geçmiş söylemişlerdi zaten o yüzden takip ediliyodu tsh şu an sorun olmaz dedi benden ve babasından tsh falan istedi onun sonucuna göre bakacak bu ay götürecem işteGeçmiş olsun doktorunuz bebekte de yüksek olabileceğini soylemismiydi sizden mi geçmiş bebeğe
Geçmiş olsun inşallah düzelir sağlığına kavuşur bebeginEvet benden geçmiş söylemişlerdi zaten o yüzden takip ediliyodu tsh şu an sorun olmaz dedi benden ve babasından tsh falan istedi onun sonucuna göre bakacak bu ay götürecem işte
Korkma korkma erken önlem almak için ideal bir değer. Benim de 4 haftalıkken 3 buçuk çıkmıştı. Zaten rahatsızlığım vardı gebelik öncesi de ilaç kullanıyordum fakat gebelikte zaten çoğu kadında yükselirmiş.Kızlar lütfen bilgisi olan yada bu durumu yaşayan cevap versin 5 haftalık hamileyim kalp atışı duymadık daha ama TSH hormonum 3.6 çıktı biraz yüksekmiş ilerde tekrar bakicam ilaç kullanman gerekebilir dedi korkuyorum bebeğe bişey olur mu bu şekilde doğum yapan var mı aranizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?