Gebelikte TSH yüksekliği bilgisi olan lütfen deneyimlerini yazsın

merili

Mercimekimm ☆
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2016
506
610
Arkadaşlar ben gebeliğimin 7.haftasındayım Allah'ın izniyle. Dün doktor muayenem vardı. Öncesinde keseyi görmeye gittiğimde başka doktora gitmiştim kan testi yapmamıştı. Dünkü doktorum test yaptı. TSH 5.02 çıkmış. Bugün pazar olduğu için doktorumla henüz konuşamadım ama çok korkuyorum. Çünkü TSH yüksekliğinin zararlarını biliyorum. Aranızda bunu yaşamış olan var mı doktorunuz geç kalındığını düşündü mü yani 7. Hafta artık iyice beyin hücreleri oluştu bebeğin. Acaba zeka problemi yine de olur mu? Büyük ihtimalle yarın doktor ilaç başlicaktır. Sonrasında düşeceğini düşünüyorum ama şimdiye kadar bundan etkilenmiş midir sizce.

Korkma canım bende 14 haftalık hamileyim benimde ilk 5 in üstündeydi sonra 2.43 e düştü ilaç vermedi doktor bu ayın sonunda tekrar kontrole gitcem eğer doktor ilaç verirse düzenli kullanmaya çalış

Korkma canım bende 14 haftalık hamileyim benimde ilk 5 in üstündeydi sonra 2.43 e düştü ilaç vermedi doktor bu ayın sonunda tekrar kontrole gitcem eğer doktor ilaç verirse düzenli kullanmaya çalış
Aa gerçekten mii. Yani demek ki o kadar da yüksek olduğunu düşünmedi. Biraz da olsa içim rahatladı gerçekten çok teşekkür ederim cevap verdiğin için. İnşallah ikimiz de sağlıklı sıhhatli bebişler alırız kucağımıza.

6 haftalık hamileydim canım o zaman neden düştüğünüde belki seninde öyle olur

Canım senin değerin kaç? Ne zaman öğrendin?
Ben hamile kalmadan önce ögrendim canım sanırım 2 civarıydı bana doktorum hamile kalınca gel dedi dozaj in ve ben geçen hafta ögrendim hamile kaldığımı korkuyorum bende

Ben hamile kalmadan önce ögrendim canım sanırım 2 civarıydı bana doktorum hamile kalınca gel dedi dozaj in ve ben geçen hafta ögrendim hamile kaldığımı korkuyorum bende
2 yüksek değil ki canım zaten 2.5tan aşağıda olması gerekiyor maşallah seninki gayet normal. Gerçi benim de hamilelikten önce normaldi. Hamileliğe bağlı yükseliyormuş. Belki seninki yükselmemistir bile.

İnşallah canım ya Ağustos ayında adet göremiyorum diye doktora gittim ve bana kistinin olduğunu ,fsh ve amh düşük olduğunu asla hamile kalamayacağımı söyledi o günden bu yana doğru düzgün ne beslendim nede ilaçlarımı düzenli kullandım bu ay reglim gelseydi tedaviye başlayacaktık ki tesadüf eseri geçen hafta ögrendim o yüzden bende kafama taktım hem beslenmemi hemde ilaçları düzgün kullanmadığım için korkuyorum yarın endokrin doktorum dozaj ayarlayacak

Sen ilaçlarını düzenli kullan Allahın izniyle bişey olmaz inşallah. Ben de şimdi ilaca başlasam düşecek değerim ama şimdiye kadar geçen sürede bebeğime zararı olmuş mudur diye korkuyorum sadece..

Sen ilaçlarını düzenli kullan Allahın izniyle bişey olmaz inşallah. Ben de şimdi ilaca başlasam düşecek değerim ama şimdiye kadar geçen sürede bebeğime zararı olmuş mudur diye korkuyorum sadece..
Kola vb hazır gıdalar çok etkiliyor onlardan tükettin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…