Aa gerçekten mii.Korkma canım bende 14 haftalık hamileyim benimde ilk 5 in üstündeydi sonra 2.43 e düştü ilaç vermedi doktor bu ayın sonunda tekrar kontrole gitcem eğer doktor ilaç verirse düzenli kullanmaya çalış
Senin kaçıncı hafta 5 çıkmıştı?İnşallah canım
Hiç ilaç kullanmadan kendiliğinden düştü yani maşallah6 haftalık hamileydim canım o zaman neden düştüğünüde belki seninde öyle olur
Nasıl düşürdünüz benimde yüksek6 haftalık hamileydim canım o zaman neden düştüğünüde belki seninde öyle olur
Maşallah darısı başımızaÖyle oldu valla bende şaşırdım
Bilmiyorum ki canım nasıl düştü İlaç da kullanmadımNasıl düşürdünüz benimde yüksek
Canım senin değerin kaç? Ne zaman öğrendin?Nasıl düşürdünüz benimde yüksek
Ben hamile kalmadan önce ögrendim canım sanırım 2 civarıydı bana doktorum hamile kalınca gel dedi dozaj in ve ben geçen hafta ögrendim hamile kaldığımı korkuyorum bendeCanım senin değerin kaç? Ne zaman öğrendin?
Ne güzel maşallah inşallah bizlerinde biran önce düşerBilmiyorum ki canım nasıl düştü İlaç da kullanmadım
2 yüksek değil ki canım zaten 2.5tan aşağıda olması gerekiyor maşallah seninki gayet normal. Gerçi benim de hamilelikten önce normaldi. Hamileliğe bağlı yükseliyormuş. Belki seninki yükselmemistir bile.Ben hamile kalmadan önce ögrendim canım sanırım 2 civarıydı bana doktorum hamile kalınca gel dedi dozaj in ve ben geçen hafta ögrendim hamile kaldığımı korkuyorum bende
İnşallah canım ya Ağustos ayında adet göremiyorum diye doktora gittim ve bana kistinin olduğunu ,fsh ve amh düşük olduğunu asla hamile kalamayacağımı söyledi o günden bu yana doğru düzgün ne beslendim nede ilaçlarımı düzenli kullandım bu ay reglim gelseydi tedaviye başlayacaktık ki tesadüf eseri geçen hafta ögrendim o yüzden bende kafama taktım hem beslenmemi hemde ilaçları düzgün kullanmadığım için korkuyorum yarın endokrin doktorum dozaj ayarlayacak2 yüksek değil ki canım zaten 2.5tan aşağıda olması gerekiyor maşallah seninki gayet normal. Gerçi benim de hamilelikten önce normaldi. Hamileliğe bağlı yükseliyormuş. Belki seninki yükselmemistir bile.
Sen ilaçlarını düzenli kullan Allahın izniyle bişey olmaz inşallah. Ben de şimdi ilaca başlasam düşecek değerim ama şimdiye kadar geçen sürede bebeğime zararı olmuş mudur diye korkuyorum sadece..İnşallah canım ya Ağustos ayında adet göremiyorum diye doktora gittim ve bana kistinin olduğunu ,fsh ve amh düşük olduğunu asla hamile kalamayacağımı söyledi o günden bu yana doğru düzgün ne beslendim nede ilaçlarımı düzenli kullandım bu ay reglim gelseydi tedaviye başlayacaktık ki tesadüf eseri geçen hafta ögrendim o yüzden bende kafama taktım hem beslenmemi hemde ilaçları düzgün kullanmadığım için korkuyorum yarın endokrin doktorum dozaj ayarlayacak
Kola vb hazır gıdalar çok etkiliyor onlardan tükettin miSen ilaçlarını düzenli kullan Allahın izniyle bişey olmaz inşallah. Ben de şimdi ilaca başlasam düşecek değerim ama şimdiye kadar geçen sürede bebeğime zararı olmuş mudur diye korkuyorum sadece..
Çok iyi o zaman maşallah ben çok sağlıksız beslendin korkuyorumHayatımda hiç bu kadar sağlıklı beslendiğimi hatırlamıyorum ki..