Gebelikte Titreşim

Ask-I Zuleyha

İkizlerin Annesiyim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
2.426
2.297
133
31
Merhaba hanımlar ben 5 haftalık hamileyim bugün kesemizide gördük ama şöyle bu sorunum var... Benim yaşadığımı yasayanlar ve yaşamış olanlardan fikir almak için sormak istedim kasiklarimimda ara ara gelen telefon titreşimi gibi bir his var daha önce ikiz gebelik geçirdim aradan 7 yıl geçtiği için hatirlmiyorum ama onlarda bebek hareketlerini hisedecegim haftalarda titreşim olarak başlamıştı diye hatırlıyorum sizde de böyle bir durum var mı ve ya yaşamış olanlar varmı? Hangi sebepten diye merak ettim

Maşallah cidden şuan ikizlerim bir yaşında tekrar hamilelikten o kdr korkuyorum ki sizinkiler büyümüş ama ne güzel. Bu arada bnde hissetmistim evt hareketlerini hissetmeden önceki bir iki hftadaa sanki karnında titreşim vardı ama yerleşme zmninda da aynısı olmuştu

Bende çok korkuyordum cnm valla o yüzden 7 sene uzunca bı ara verdim kızlarım çok istiyordu kardeşleri olmasını nasipte oldu bakalım artık geri kalanı deneyimleyip gorucez aynen canım çok haklısın tamda yerleşme zamanı yaşıyorum cevabın için teşekkür ederim cnm Allah'ım seninde evlatlarını sana bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…