Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evet benim doktorum da yaptırmalısın dedi sadece okuduğum birkaç yazıda 28-30. haftalarda olanlar var ben erken mi oldum diye endişe ettim sadece. Şimdilik hafif ağrım var bakalım ilerleyen saatler nasıl geçicekBende oldum.
Belirli zamanlarda
2 doz zaten başka yok.
ben bir sorun yaşamadım.
Doktorum zaten olmalısın demişti.
Oda yönlendirtmişti.
Evet bende o şekilde düşünüyorumDoktor ne diyorsa o bizden daha iyi bilir bence
Evet ilk dozda az kolum ağrıdı.Evet evet benim doktorum da yaptırmalısın dedi sadece okuduğum birkaç yazıda 28-30. haftalarda olanlar var ben erken mi oldum diye endişe ettim sadece. Şimdilik hafif ağrım var bakalım ilerleyen saatler nasıl geçicek
Kaçıncı haftada oldunuz? Bende bugün oldum 17. Haftadayız, okuduğum yazılarda daha ileri haftalarda olanları gördüm o yüzden tereddüt ettim erken mi oldu diyeNeden emin değilsin? Herkes oluyor bende oldum?
Evet öyle yorumlar da okudum düşüğünü aşıya bağlayanlar olmuş. Sağlıkla kavuşalım bebeklerimizeBen de 20. Haftadan sonra olmuştum. Kendim de hemşireyim, aşıyı yapan hemşire abla bir şey olduğundan değil de düşük yapıp aşıyı suçlamasınlar diye ileri hafta tercih ediyoruz demişti.
Ben ilk aşıyı geçirdiğim kaza sebebiyle hemen olmak zorunda kaldım 14. HaftamdaKaçıncı haftada oldunuz? Bende bugün oldum 17. Haftadayız, okuduğum yazılarda daha ileri haftalarda olanları gördüm o yüzden tereddüt ettim erken mi oldu diye
Geçmiş olsun, teşekkür ederimBen ilk aşıyı geçirdiğim kaza sebebiyle hemen olmak zorunda kaldım 14. Haftamda
Diğerini de 19. Haftamda
Endişe edeceğin bir şey yok
Rahat ol ferah ol beybi, stres yapma bebişi etkileme her şey güzel olacak sağlıkla kavuş inşallahGeçmiş olsun, teşekkür ederim