Gebelikte tansiyon

Hnd0611

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2018
4
2
Herkese merhaba 5 yıl önce girmiştim bu siteye bebek sahibi olmak için tedavi görüyordum o zamanlar. Pcos hastasıydım şuanda şükürler olsunki tamamen doğal bir şekilde gebe kaldım
33 haftalik hamileyim ama malesef kilolu hamile kaldığım için bir sürü problemlerle karşılaşmak zorunda kaldım çok zor hamilelik geçiriyorum şeker ve yüksek tansiyon çıktı gebeligimde ilaç ve insilün kullaniyorum üstüne birde rahim ağzı kısalığı var full yatiyorum esim ve ailem yemeğimi ihtiyaçlarımı gideriyor. Sormak istediğim şey tansiyon hastalarına doğum yaklaştıkça korkuyorum süreç nasıl ilerliyor normal sezaryen doktorlar kesin bir bilgi vermediler. Tecrübeleri olanlardan güzel şeyler duymak istiyorum çok yoruldum artık rabbim herkesin bebeğine sag salim kavuşmasını nasip etsin

Benim annemde de gebelik tansiyonu olmuştu şükür doğuma bir zararı olmadı, içinizi rahat tutun. Sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza

Benim bir tanıdığım da da şeker tansiyon vardı oda kilolu hamile kalmıştı ama bebeğini sağlıkla aldı kucağına sezeryan olmuştu sadece ama zamanında oldu erken doğum olmamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…