GEBELIKTE '' SU GIBI AKINTI ''

melof

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
183
68
34
arkadaşalr 8.haftamın içindeyım son 3 4 gundur ara ara su gıbı bı akıntım oluyor çamaşırım ıslanıyor resmen bu durum normalmı ?

Benimde akıntılarım 7 aydır devam ediyor. Bazen dediğin gibi su gibi geliyor. Kaşıntı yanma ağrı gibi sorunlar olmazsa normal diyolar ama insan yine de tedirgin oluyor. Sen yine de doktoruna sor tahlillerin yapılsın, inşallah önemli bişey yoktur.

arkadaşalr 8.haftamın içindeyım son 3 4 gundur ara ara su gıbı bı akıntım oluyor çamaşırım ıslanıyor resmen bu durum normalmı ?
aynısı bendede var yaaaa galiba normal canım.. benimde bazen su gibi bazen beyaz ama kaşıntı yanma falan yok çok su içiyorum enfeksiyon varsa düzelsin diye ama sürekli çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum :KK43:

O su gibi benzetigınız o su idrarınız kızlar. Bendede önce 12 haftalık iken olmuştu, o aralar idrar yolunda enfeksiyon kapmiştım. Uzun süredir yine var. Sabah randevü aldim tekrar enfeksiyon varmi diye! Sizde mutlaka bakdırın, varsa bebek için tehlikeli olabilir. Her tür enfeksiyon tehlikelidir. Önlemini Alin derim.

ı
O su gibi benzetigınız o su idrarınız kızlar. Bendede önce 12 haftalık iken olmuştu, o aralar idrar yolunda enfeksiyon kapmiştım. Uzun süredir yine var. Sabah randevü aldim tekrar enfeksiyon varmi diye! Sizde mutlaka bakdırın, varsa bebek için tehlikeli olabilir. Her tür enfeksiyon tehlikelidir. Önlemini Alin derim.
Haklisin canm bendede cikmisti enfeksiyon ama doktor cok fazla oladikca ilac vermiyoruz dedi tekrar idrar kulturu istedi peki beyaz akinti nicin olabilir

ı

Haklisin canm bendede cikmisti enfeksiyon ama doktor cok fazla oladikca ilac vermiyoruz dedi tekrar idrar kulturu istedi peki beyaz akinti nicin olabilir
Valla doktor ozaman oldugunu nasıl bilecek canim? Her Hafda idrar falanmi veriyorsun acaba? Beyaz akıntı ile ilgili pek bir şey bilmiyorum aslında. Başima bir iki kez geldi, ama genel olarak normal oldugunu sandığım için araştırma geregi bulmadım malesef

aynen beyaz akıntı bende de var dedıgınız gıbı yanma kaşıntı olmadıgı için beyaz akıntı normalmış su gıbı akıntıda arada oluyor herzaman degıl ama baklaım salı randevum var soylıcem doktora

Valla doktor ozaman oldugunu nasıl bilecek canim? Her Hafda idrar falanmi veriyorsun acaba? Beyaz akıntı ile ilgili pek bir şey bilmiyorum aslında. Başima bir iki kez geldi, ama genel olarak normal oldugunu sandığım için araştırma geregi bulmadım malesef
Yok canim yanlis anladin sure olarak degil idrarda lokosit yuksekligine bakiyor ya o cok yuksek olursa ilac veriyoruz dedi amann insallah en buyuk derdimiz bu olur :KK68:

aynen beyaz akıntı bende de var dedıgınız gıbı yanma kaşıntı olmadıgı için beyaz akıntı normalmış su gıbı akıntıda arada oluyor herzaman degıl ama baklaım salı randevum var soylıcem doktora
aynısı bendede var iç çamaşırım boydan boya ıslanıyor resmen . . benim suyum geldiğinde nasıl anlıcam onu merak ediyorum ? . . bazen suyun gelmesi azar azarda olabiliyormuş . . eğer öyleyse ben anlamıcam galiba. .

mantarda çok akinti yapiyo kizlar bendede var asiri akinti beyaz bazen sari bazen sulu hamileyim ama mantarda kasinti da oluyo

aynı sorun 19. haftamda bende de oldu. iki kez arka arkaya gelince doktora gittim. doktor alttan muayene etti ve hamilelikte akıntı sebebi ile ara ara bu gibi sıvının gelebileceğini söyledi. Önemli olan akıntının kaşıntısız olması yanma olmamasıymış. Ancak bu suyun sürekliliği halinde doktorum mutlaka ona haber vermemi ve hastaneye gelmemi söyledi.

ıkı defa geldı çamaşırımı ıslatıcak şekılde sonra daha gelmedı sanırım akıntıdan dolayı olabılır akıntım oldukça fazla çunku beyaz bır şekılde yanma yada kaşıntım yok çok şukur benımde gıttıgım zaman bende soylıcem zaten doktora

telaş etmeyin kızlar ara ara bu akıntı bendede oluyor 5. haftamda başladı bazen geliyor bazen hiç gelmiyor akıntımın olduğu sıralardada gebeliğimi öğrenmiştim zaten doktor kan idrar testi istemişti temiz çıktı onun üzerine şikayetimi söyleyince olur ara ara koku kaşıntı olmadığı sürece sorun yok dedi.

Hanımlar bi kac kere konu actim baska bi başlıkta simdi konyu nerden açacağımi bulamadim yenide uyeyim bi sorum olcakti 12.haftalik hamileyim karnimda 2 günden beri asiri sertlik var özellikle aksamlari cok sert oluyo karnim ve mideme dogru agrim yok ama cok sert 2 gubden beri tuvalete çıkamıyorum buyugune ondanmi acaba aksamlari yatarken yatakta iniyo sertligi fakat gündüz özellikle aksama dogru cok oluyo sizce ne olabilir

Hanımlar bi kac kere konu actim baska bi başlıkta simdi konyu nerden açacağımi bulamadim yenide uyeyim bi sorum olcakti 12.haftalik hamileyim karnimda 2 günden beri asiri sertlik var özellikle aksamlari cok sert oluyo karnim ve mideme dogru agrim yok ama cok sert 2 gubden beri tuvalete çıkamıyorum buyugune ondanmi acaba aksamlari yatarken yatakta iniyo sertligi fakat gündüz özellikle aksama dogru cok oluyo sizce ne olabilir
Günaydın
Yediklerinle alakalı. ilk aylarda benim de olmuştu hatta arada yine oluyor ama ben dengeliyorum yediklerimle. Bol su ve sıvı al ve katı şeyler yeme, aç karnına kuru kayısı ye bi kaç tane su iç üzerine tuvalete çıkarsan rahatlarsın. Kabuz olmamaya dikkat et. Doktorum bana böyle söylemişti.

saol cnm icimi rahatlattan kotu bisey olmasinda bu kabizlik problemi çocukluğumdan beri olan şey bende bunyem yapiyo yediğime dikkar ediyorum ama yinede oluyo 7.haftamda acile gittum agridan karnimin ultrasona girdim gaz sancisiymis allah yardımcimiz olsun haftaya kontrolum var artık ilac kullancam doktordan ilac kullancam

X