Gebelikte sirt ustu yatmak

Kelebegim43

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
36
12
3
26
Bazen yanlislikla sirt ustu yattigim Oluyor istemeden yani uykuya daliyorum o esnada nasil yattigimin farkinda olmuyorum ama farkinda oldummu donuyorum bebegime bi zarar gelirmi

Bazen yanlislikla sirt ustu yattigim Oluyor istemeden yani uykuya daliyorum o esnada nasil yattigimin farkinda olmuyorum ama farkinda oldummu donuyorum bebegime bi zarar gelirmi
Bu, son üç ayda dikkat edilmesi gereken bir durum. Zaten o kadarcıktan bir şey olacağını sanmam

6. Aya kadar yüzüstü dışında istediğin gibi uzanabilirsin 6. Aydan sonra sadece sağına ve soluna yatabilirsin

Açıkçası ben ne tarafta rahat ediyorsam öyle yatıyorum. Ki zaten hiç bi tarafımda rahat edemiyorum artık fazla😂 En rahat ettiğim de genelde sırt üstü ne yapayım yani. Zaten saatlerce kesintisiz uyuyabilen var mı ki? O yüzden bir problem olacağını sanmıyorum. Gece en az 10 kere kalkıyoruz.

/QUOTE]
16 haftalık hamileyim doktorum 12.haftada bana yatarken yan yatmamı asla sırtüstü yatmamamı hatta otururken bile yana eğimli oturmamı söyledi. Nedeni ise bebeğe yeteri miktarda kan gitmiyormuş sırt üstü yatınca ve bebekte kalp durmasına neden oluyormuş. Biliyorum isteyerek yapmıyorsun ama daha dikkat etmeye çalış.

Tamam o zaman cok tesekkurler ayrintili bi sekilde anlattiginiz icinn daha da dikkatli olacam mecburennn

Açıkçası ben ne tarafta rahat ediyorsam öyle yatıyorum. Ki zaten hiç bi tarafımda rahat edemiyorum artık fazla😂 En rahat ettiğim de genelde sırt üstü ne yapayım yani. Zaten saatlerce kesintisiz uyuyabilen var mı ki? O yüzden bir problem olacağını sanmıyorum. Gece en az 10 kere kalkıyoruz.
Ayyy koptum bu yoruma😆😆😆😆😆😆

Yaaaa bende sirt ustu rahat ediyorum ama napim cesarette edemiyorum bi o tarafa bi bu tarafa olmuyor cidden

Back
X