- 16 Aralık 2020
- 36
- 12
- 3
- 26
- Konu Sahibi Kelebegim43
Bazen yanlislikla sirt ustu yattigim Oluyor istemeden yani uykuya daliyorum o esnada nasil yattigimin farkinda olmuyorum ama farkinda oldummu donuyorum bebegime bi zarar gelirmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sırt üstü yatmanın bebeğe nasıl bir zararı var ki...Bazen yanlislikla sirt ustu yattigim Oluyor istemeden yani uykuya daliyorum o esnada nasil yattigimin farkinda olmuyorum ama farkinda oldummu donuyorum bebegime bi zarar gelirmi
Bu, son üç ayda dikkat edilmesi gereken bir durum. Zaten o kadarcıktan bir şey olacağını sanmamBazen yanlislikla sirt ustu yattigim Oluyor istemeden yani uykuya daliyorum o esnada nasil yattigimin farkinda olmuyorum ama farkinda oldummu donuyorum bebegime bi zarar gelirmi
Oyle diyorlar hatta soluna dogru yat bile diyorlar sirt ustu yatilirsa basinc uygulaniyormus bebege kan gitmiyormus bebege internete yazin ordada ayni boyla yazyorSırt üstü yatmanın bebeğe nasıl bir zararı var ki...
Eskiden yoktu böyle bilgiler,benm kızımda hamileyken hep yan yatardı.Oyle diyorlar hatta soluna dogru yat bile diyorlar sirt ustu yatilirsa basinc uygulaniyormus bebege kan gitmiyormus bebege internete yazin ordada ayni boyla yazyor
Insallah dediginiz gibidir cok tesekkurlerrrBu, son üç ayda dikkat edilmesi gereken bir durum. Zaten o kadarcıktan bir şey olacağını sanmam
6. Aya kadar yüzüstü dışında istediğin gibi uzanabilirsin 6. Aydan sonra sadece sağına ve soluna yatabilirsinBazen yanlislikla sirt ustu yattigim Oluyor istemeden yani uykuya daliyorum o esnada nasil yattigimin farkinda olmuyorum ama farkinda oldummu donuyorum bebegime bi zarar gelirmi
Oylemi cok tesekkurler cevap yazdiginiz icin6. Aya kadar yüzüstü dışında istediğin gibi uzanabilirsin 6. Aydan sonra sadece sağına ve soluna yatabilirsin
Bazen yanlislikla sirt ustu yattigim Oluyor istemeden yani uykuya daliyorum o esnada nasil yattigimin farkinda olmuyorum ama farkinda oldummu donuyorum bebegime bi zarar gelirmi
/QUOTE]
16 haftalık hamileyim doktorum 12.haftada bana yatarken yan yatmamı asla sırtüstü yatmamamı hatta otururken bile yana eğimli oturmamı söyledi. Nedeni ise bebeğe yeteri miktarda kan gitmiyormuş sırt üstü yatınca ve bebekte kalp durmasına neden oluyormuş. Biliyorum isteyerek yapmıyorsun ama daha dikkat etmeye çalış.
Ayyy koptum bu yorumaAçıkçası ben ne tarafta rahat ediyorsam öyle yatıyorum. Ki zaten hiç bi tarafımda rahat edemiyorum artık fazlaEn rahat ettiğim de genelde sırt üstü ne yapayım yani. Zaten saatlerce kesintisiz uyuyabilen var mı ki? O yüzden bir problem olacağını sanmıyorum. Gece en az 10 kere kalkıyoruz.
Göbek olmuş diyarbakır karpuzu gibiAyyy koptum bu yoruma![]()
Göbek olmuş diyarbakır karpuzu gibi
O yana yat bu yana yat demekle olmuyor bu saatten sonra![]()
Yaaaa bende sirt ustu rahat ediyorum ama napim cesarette edemiyorum bi o tarafa bi bu tarafa olmuyor ciddenAçıkçası ben ne tarafta rahat ediyorsam öyle yatıyorum. Ki zaten hiç bi tarafımda rahat edemiyorum artık fazlaEn rahat ettiğim de genelde sırt üstü ne yapayım yani. Zaten saatlerce kesintisiz uyuyabilen var mı ki? O yüzden bir problem olacağını sanmıyorum. Gece en az 10 kere kalkıyoruz.