• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelikte sinirlilik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence bu tür duygular psikolojik. Yani aslında şımarıklık dicem bende linçlenecem.

hadi son aylarda olur böyle ağlamalar duygusal çöküşler falan netice de doğum yaklaşıyor sinir stres korku vs ama 10 günlük hamilelikte falan böyle sinirlilik falan olacağını sanmıyorum. İhtimal dahi vermiyorum.

bazen insan ilgi çekmek istiyor bak ben hamileyim ona göre gibisinden ondan yapıyor bana kalırsa.
Yok canım neden linç edelim. Yazma stili denen bişey var edep denen de bişey var. Bizim tepkimiz edepsizliğe. Görüşün tabiki doğru olabilir. Yani ben bi arkadaşımın gebeliğini daha öğrenmediğimizde onda bi sürü tepkimeler görmüştük. Herkeste hormonlar farklı olabiliyor. Adette de stres yaşanıyor baxıları yaşamıyor. insanların gecikmelerinde de stres olabiliyor. Anormal olan duygu patlaması. Ben regli dönemimde strese girmeyenlerdenim mesela üşütmediysem kasık ağrım da olmaz. 1 çocuğum var o gebeliğimde stressiz geçti. Vücut işte

Bence bu tür duygular psikolojik. Yani aslında şımarıklık dicem bende linçlenecem.

hadi son aylarda olur böyle ağlamalar duygusal çöküşler falan netice de doğum yaklaşıyor sinir stres korku vs ama 10 günlük hamilelikte falan böyle sinirlilik falan olacağını sanmıyorum. İhtimal dahi vermiyorum.

bazen insan ilgi çekmek istiyor bak ben hamileyim ona göre gibisinden ondan yapıyor bana kalırsa.

psikolojik belki olabilir tabiki ama şımarıklık olduğunu da sanmıyorum ben. Çok şükür ki kendi adıma söyleyim nazımı çekebilen bir ailem ve eşim var 🤲🏻🥰 herkesin hamileliği farklı başlayıp farklı ilerler zaten. Kimisinde çok duygusal başlar kimisi de hiç takmaz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi.

Kendime not yazmışım asıl bundan sanane?
sanane diyebilmek için mesajda sana dair bir şey içermeli,.Amaaan ben de kime ne anlatıyorum. ilahi ben
Sanane demem kendine not adı altında karşındakini ezikleme çabana. Yazdığını Düşünürsen anlarsın. Sana saçma gelen yerde halen işin ne

Kendime not;
1-Egolu davrancaksan çık git forumdan.Forum onların babalarının yeri çünkü, benim değil.
2- Hiç adetim değildir ama insanlara karşı tahammülsüz oldum acaba hamile miyim öğren.
3- Egonu da al ve daha faydalı başlıklara ilerle.

forum babamızın yeri değil diye sizde açılan her konuya babanınızın ahırına girer gibi alaycı bir tavırla giremezsiniz. Saygı gösterin biraz insanlara. Neler yaşadıklarını bilmeden bu kadar katı ve küçümser olmayın. Bu egoyla zaten en büyük zararı kendine verirsin ne diyim. Biraz iyi pencereden bakın. Böyle bilmişlik yapmak size bir şey katmaz. Gittiğiniz yere ego değil güzellik getirin. İyi akşamlar

forum babamızın yeri değil diye sizde açılan her konuya babanınızın ahırına girer gibi alaycı bir tavırla giremezsiniz. Saygı gösterin biraz insanlara. Neler yaşadıklarını bilmeden bu kadar katı ve küçümser olmayın. Bu egoyla zaten en büyük zararı kendine verirsin ne diyim. Biraz iyi pencereden bakın. Böyle bilmişlik yapmak size bir şey katmaz. Gittiğiniz yere ego değil güzellik getirin. İyi akşamlar
TAMAM😔

psikolojik belki olabilir tabiki ama şımarıklık olduğunu da sanmıyorum ben. Çok şükür ki kendi adıma söyleyim nazımı çekebilen bir ailem ve eşim var 🤲🏻🥰 herkesin hamileliği farklı başlayıp farklı ilerler zaten. Kimisinde çok duygusal başlar kimisi de hiç takmaz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi.
Zaten nazınızı çeken eşiniz ve aileniz olmaza şımaracağınız kimse olmaz ki ☺️
Ha bende nazımı çekene nazlanırım o başka 🥲
Teşekkür ederim 🥰

Back
X