• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelikte sinirlilik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ogrendikten bikac gun sonra herseye aglamaya basladim, sonra daha da siddetlendi gelecege bile agliyorum. Bikac gundur iyiydim bugun saglikla alakali birsey oldu sabahtan beri agliyorum yine.
Canım benim geçmiş olsun. Rabbim ferahlık sağlık versin.

Bende de varmış oo 🙋 eşim ve annem diyo hormonlar tavan yapmış sakin ol biraz diye 😂 ama ben sakinim sinirli değilim diyorum üste cikmaya çalışıyorum 😂😂

Hayır 7 8 haftalıktım galiba ama hala aynıyım bakkala gidip kuru maya almayı unuttum diye ağlaya ağlaya bakkala gittim bakkal amcada kızım birşey mi oldu demişti rezil olmuştum hamilelikten önce asla böyle değildim ağlardım ama sudan sebeplere değil
Ay çok sinirim bozuldu ya gerçekten mi :D

he birde dalga geçilecek bir konu ya da yaşla ilgili olacak bir konu göremedim ne alaka böyle yazmışlar anlayamadım. Sırf muhalefet olmak için moral bozan insanlara sinir oluyorum artık yavaş yavaş tadını kaçırıyorlar şu güzelim platformun 🙄
dikkat çekecek başka özelliklere sahip degiller çünkü :KK70:

😁 Bn oğlanda hep alınırdım ağlardım. Sinirlerim alınmış gibiydi. Çok tuhaf bu gebelik ya 😄
Ay bende öyle yım normal de ama şimdide daha alıngan oldum sanki 🤭 kimseye bişey soyletmiyorum ama çok erken daha benim için seni bilmiyorum ama transfer sonrası 3.haftam daha

Ay bende öyle yım normal de ama şimdide daha alıngan oldum sanki 🤭 kimseye bişey soyletmiyorum ama çok erken daha benim için seni bilmiyorum ama transfer sonrası 3.haftam daha
Benim reglime 9 gün kaldı beklemedeyim daha 🤭1 oğlum var onda öyle yaşamıştım. oğlanda alınganlık ve şişkinlikten başka belirtim olmamıştı. Şimdi de şişkinliğim inmeyince ümitliyim bu aydan 😊

Hormonlardan kaynaklı duygusal değişiklikler oluyormuş böyle duydum ve burda bir kaç kez denk gelmiştim canım 😂 inşallah hamilelikle ilgisi vardır bu ara ben de öyleyim hem sinir hem duygusallık var 😅😅 he birde dalga geçilecek bir konu ya da yaşla ilgili olacak bir konu göremedim ne alaka böyle yazmışlar anlayamadım. Sırf muhalefet olmak için moral bozan insanlara sinir oluyorum artık yavaş yavaş tadını kaçırıyorlar şu güzelim platformun 🙄
pardon pembiş hayatınızın tadını kaçırdıysak.😏SiZ bildiri yayınlayın ne tür insanlar girsin diye o şekilde ilerlensin.Saçma saçma sorularla forumun doldurulması da benim sinirimi bozuyor.Hamileliği belli olur duygusal değişimini anlarım. 10 günde ne alaka!

pardon pembiş hayatınızın tadını kaçırdıysak.😏SiZ bildiri yayınlayın ne tür insanlar girsin diye o şekilde ilerlensin.Saçma saçma sorularla forumun doldurulması da benim sinirimi bozuyor.Hamileliği belli olur duygusal değişimini anlarım. 10 günde ne alaka!

bence siz bir bildiri yayınlayın soruların saçma olmaması adına size felan soralım ilk önce isterseniz? Neden sebepsiz yere huzur bozmak için yorum yapıyorsunuz ki? Kendi fikirlenizi kendinize saklamayı öğrenin bence. Her konuya yazmak zorunda değilsiniz. Kafanıza uymuyorsa yazmayın okumayın. Sürekli kim ne yazmış diye bakmak zorunda da değilsiniz. Burada herkes farklı birbirinden. Her birimizin eğitimi kültürü aynı değil. Sırf düşünceler benimle aynı değil diye niye birine huzursuzluk vereyim? Saçma.

Egolu insanlar işte kendilerini bi statüde görüyorlar. Gebe olsak da olmasak gülecek veya paylaşacak bi sürü anı çıkar. Hele ki benim buna ihtiyacım var eşimin tayin sebebiyle doğu iline geldik kimseyi tanımıyoruz. İnsan saçma da olsa doğruda olsa konuşmaya ihtiyaç duyuyor. ve bi sürü arkadaşında burda olma amacı bana benzerdir. Ve belirti aramak bile tatlı bi heyecan. Kendi arkadaşlarına açsan sorsan gebe kalamazsan sormasaydım keşke diye strese girer insan. O yüzden bu platform bu tür egolular olmazsa çok iyi bence de.

kesinlikle öyle. İnsan adet gününü beklerken gerçekten çok stresli oluyor ve de çok umutlu. Sürekli araştırıyor belirti aramak istiyor. Gerçekten zaman geçirmek için bile yapıyorum bunu. Kendi arkadaşlarımla ya da çevremle yapamam bunu konuşamam çünkü moralim bozulabilir bunu bilirim. Kimse kimsenin halinden anlamıyor işte rahatlamaya giriyorsun stres olup çıkadabiliyorsun burdan. 🤦🏼‍♀️

kesinlikle öyle. İnsan adet gününü beklerken gerçekten çok stresli oluyor ve de çok umutlu. Sürekli araştırıyor belirti aramak istiyor. Gerçekten zaman geçirmek için bile yapıyorum bunu. Kendi arkadaşlarımla ya da çevremle yapamam bunu konuşamam çünkü moralim bozulabilir bunu bilirim. Kimse kimsenin halinden anlamıyor işte rahatlamaya giriyorsun stres olup çıkadabiliyorsun burdan. 🤦🏼‍♀️
Kibiri tavan yapmış bir insanın egosunun sponsoru şeytandır. Kırmaktan beslenen insanların hayatları hep acınasıdır, kendi hayatlarındakilere öttüremedikleri boruları başkasına sürterek kendilerini rahatlatırlar o yüzden hiç sinir olmadım sende olma boşver 😁 allah bize ayın sonunda gebeyiz naber deme sevincini yaşatsın inşallah 🤭

Kendime not;
1-Egolu davrancaksan çık git forumdan.Forum onların babalarının yeri çünkü, benim değil.
2- Hiç adetim değildir ama insanlara karşı tahammülsüz oldum acaba hamile miyim öğren.
3- Egonu da al ve daha faydalı başlıklara ilerle.

Kibiri tavan yapmış bir insanın egosunun sponsoru şeytandır. Kırmaktan beslenen insanların hayatları hep acınasıdır, kendi hayatlarındakilere öttüremedikleri boruları başkasına sürtürek kendilerini rahatlatırlar o yüzden hiç sinir olmadım sende olma boşver 😁 allah bize ayın sonunda gebeyiz naber deme sevincini yaşatsın inşallah 🤭

Ayy hayali bile güzel inşallah canımm😍😍 inşallah bu belirtilerimiz gebeliktendirde deriz öyle 🤲🏻❤️ Onaylamış oluruz ❤️ Güzel bakan güzel görür. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah tez zamanda 🤲🏻🌸

Kendime not;
1-Egolu davrancaksan çık git forumdan.Forum onların babalarının yeri çünkü, benim değil.
2- Hiç adetim değildir ama insanlara karşı tahammülsüz oldum acaba hamile miyim öğren.
3- Egonu da al ve daha faydalı başlıklara ilerle.
Sanane 😄 ve güle güle

Bence bu tür duygular psikolojik. Yani aslında şımarıklık dicem bende linçlenecem.

hadi son aylarda olur böyle ağlamalar duygusal çöküşler falan netice de doğum yaklaşıyor sinir stres korku vs ama 10 günlük hamilelikte falan böyle sinirlilik falan olacağını sanmıyorum. İhtimal dahi vermiyorum.

bazen insan ilgi çekmek istiyor bak ben hamileyim ona göre gibisinden ondan yapıyor bana kalırsa.

Back
X