Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İ insan kendine kızar mı saatlerce ağlar mı ağladım bağırdım çağırdım niye internet bittiKızlar gebelik belirtilerinde aniden sudan sebebe sinir krizi geçirecek kadar sinirlenen var mı aranızda? Bu benmiyim dediğiniz oldu mu?.
Vallaha mıİ insan kendine kızar mı saatlerce ağlar mı ağladım bağırdım çağırdım niye internet bitti
Hayır 7 8 haftalıktım galiba ama hala aynıyım bakkala gidip kuru maya almayı unuttum diye ağlaya ağlaya bakkala gittim bakkal amcada kızım birşey mi oldu demişti rezil olmuştum hamilelikten önce asla böyle değildim ağlardım ama sudan sebeplere değilVallaha mıgebeliği öğrenmeden önce mi yaşadınız bunu
Bu ay gebelik çalışması yaptık gebemiyim daha bilmiyorum. Bi oğlum var. Eşim işten yemeğe geldi sofrayı kurdum. Cocuğa Kitap okudun mu diye sordu. Oğlumda surat yaptı. Sofra kuruyorum soru sormanın sırası mı diye ağlaya ağlaya terör estirdim resmen. Sebebe bakHayır 7 8 haftalıktım galiba ama hala aynıyım bakkala gidip kuru maya almayı unuttum diye ağlaya ağlaya bakkala gittim bakkal amcada kızım birşey mi oldu demişti rezil olmuştum hamilelikten önce asla böyle değildim ağlardım ama sudan sebeplere değil
Galiba sizin kız olacak kızlarda böyle duygu değişimi çok yaşanıyormuş. Ben oğlumda yaşamadım alıngalık dışında bişey yaşamadım.Hayır 7 8 haftalıktım galiba ama hala aynıyım bakkala gidip kuru maya almayı unuttum diye ağlaya ağlaya bakkala gittim bakkal amcada kızım birşey mi oldu demişti rezil olmuştum hamilelikten önce asla böyle değildim ağlardım ama sudan sebeplere değil
Doktorun biri kız biri erkek dediGaliba sizin kız olacak kızlarda böyle duygu değişimi çok yaşanıyormuş. Ben oğlumda yaşamadım alıngalık dışında bişey yaşamadım.
Ben hiçbir belirti yaşamadım maalesef o yüzden bilmiyorum ki bu bi belirtimiBu ay gebelik çalışması yaptık gebemiyim daha bilmiyorum. Bi oğlum var. Eşim işten yemeğe geldi sofrayı kurdum. Cocuğa Kitap okudun mu diye sordu. Oğlumda surat yaptı. Sofra kuruyorum soru sormanın sırası mı diye ağlaya ağlaya terör estirdim resmen. Sebebe bakeşim dondu kaldı ilk defa böyle gördüm seni dedi. Bende kendime şaşırıyorum.
Kendinizle dalga geçin.Artık hapşırsanız gebelikten mi diye sorucaksınız diyim de sinirliliğinizi devam ettiriyim :)
İki tane hemdeDoktorun biri kız biri erkek dedi![]()
Dalga geçmeye geldiyseniz luzüm yok. Posta girip okumayabilirsiniz. Çok zor sinirlenen biri olarak kendimde bu durumu anormal bulmuş olabilirim değil mi? Yaşım 20 olsa zaten bu saçmalığı sürekli yapıyor olurdum. İlk defa böyle bişey yaşadım demezdim.Yaş 20 mi sizin?
Girmeden bilemiyoz içerdeki vaziyeti.Dalga geçmeye geldiyseniz luzüm yok. Posta girip okumayabilirsiniz. Çok zor sinirlenen biri olarak kendimde bu durumu anormal bulmuş olabilirim değil mi? Yaşım 20 olsa zaten bu saçmalığı sürekli yapıyor olurdum. İlk defa böyle bişey yaşadım demezdim.
Yok kuzum ne ikiziİki tane hemdemaşallah allah bağışlasın. Allah bebişlere sağlık size de kolaylık versin
![]()
Biri erkek biri kız diyince öyle anlamışım yaYok kuzum ne ikizibi bebek bir doktor kız bi doktor erkek dedi
Vallahi doktor bak bu pipi dedi ama kordon mu bilmiyorumBiri erkek biri kız diyince öyle anlamışım yaben oğlanı 6. Ayımda ayrıntılı ultrason da öğrenmiştim. Ne zaman cinsiyet baktırmaya gittiysem bacakları kapalıydı
doktor inat etmişti bi günde 3 defa bakmıştı. Çikolata ye gel dedi. Nafile. Karnıma masaj yaptı nafile
![]()
Kızlar gebelik belirtilerinde aniden sudan sebebe sinir krizi geçirecek kadar sinirlenen var mı aranızda? Bu benmiyim dediğiniz oldu mu?.
Egolu insanlar işte kendilerini bi statüde görüyorlar. Gebe olsak da olmasak gülecek veya paylaşacak bi sürü anı çıkar. Hele ki benim buna ihtiyacım var eşimin tayin sebebiyle doğu iline geldik kimseyi tanımıyoruz. İnsan saçma da olsa doğruda olsa konuşmaya ihtiyaç duyuyor. ve bi sürü arkadaşında burda olma amacı bana benzerdir. Ve belirti aramak bile tatlı bi heyecan. Kendi arkadaşlarına açsan sorsan gebe kalamazsan sormasaydım keşke diye strese girer insan. O yüzden bu platform bu tür egolular olmazsa çok iyi bence de.Hormonlardan kaynaklı duygusal değişiklikler oluyormuş böyle duydum ve burda bir kaç kez denk gelmiştim canıminşallah hamilelikle ilgisi vardır bu ara ben de öyleyim hem sinir hem duygusallık var
he birde dalga geçilecek bir konu ya da yaşla ilgili olacak bir konu göremedim ne alaka böyle yazmışlar anlayamadım. Sırf muhalefet olmak için moral bozan insanlara sinir oluyorum artık yavaş yavaş tadını kaçırıyorlar şu güzelim platformun
![]()