• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte silik çizgi

Mariatgc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2021
29
22
3
32
Kizlar merhaba sabah test yaptım silik 2. Çizgi çıktı adetimin muhtemel günü yarın. Geçen ayda bu sekilde silik cizgi çıkmıştı ama kan negatifti. Bu ay silik cizgi daha belirgin. Kimyasal gebelik midir. Neden bu şekilde?? Aynı şeyi ile karşılaşıp gebelik sevinci yaşayan var mi

Eklentiler

• Screenshot_20211209-164658_Gallery.jpg
    Screenshot_20211209-164658_Gallery.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 114
Kizlar merhaba sabah test yaptım silik 2. Çizgi çıktı adetimin muhtemel günü yarın. Geçen ayda bu sekilde silik cizgi çıkmıştı ama kan negatifti. Bu ay silik cizgi daha belirgin. Kimyasal gebelik midir. Neden bu şekilde?? Aynı şeyi ile karşılaşıp gebelik sevinci yaşayan var mi
Testin markası nedir acaba? Bazı testler yanlış gösteriyormuş diye biliyorum. Kan negatifse kimyasal değildir. Muhtemelen testte sıkıntı vardır

Bi de test hcg testi mi?

adet tarihiniz geçince kan vermenizi tavsiye ederim maalesef bazı testler hatalı sonuç verebiliyor. Hayırlısı olsun sizin adınıza inşallah :)

Baya pozitif görünüyor burda. Kan verin

Kızlar merhaba ben bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım yunurtlama gördüm ancak degerlendiremedim o geceyi ertesi gün çatlama oldu testim siliklesti ve çatlama günü dahil 3 gün değerlendirdim çatlama günü sonrası 2 gün olucak şekilde çatlama gününün gecesinden beri ara ara kasıklarımda batma oluyor onun dışında hiç bir şeyim yok ve ağzımda metalik bir tat var gebelik oluşuyor mudur sizce yumurtlama gününü degerlendiremedim diye çok tereddüt ettim 🥺

Kaç dk içinde çıktı canm

Testin markası femometer iyi bir marka yeni nesil gebelik testi diye geciyor.
Canim merhaba gec gordum ama daha sonrası için şunu söylemeliyim ki: bu marka beni geçen ay yaniltmisti predictor kullanmalısın. Hayırlısı olsun 🙏

Back