• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte silik cizgi

Yagmurlu8710

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2021
64
15
3
32
Arkadaslar merhaba. 3 gun gecikti adetim dun gece ve bu sabah idrar testi yaptım ikisi de silik cikti. Adet sancısı gibi oluyor arada hatta gidip bakiyorum oldum mu diye. Aynısını yaşayan var mı?

Allahın izni ile hamilesin canım. Bir de bu normal test ise eczanede erken testler var 20 tl civarı fiyatı ondan bir al yap. Benim şimdiki hamileliğimde de ben adet günümde normal test yaptım aynı böyle silik çıktı akşama o erkenden yaptım direkt çıktı.

Allahın izni ile hamilesin canım. Bir de bu normal test ise eczanede erken testler var 20 tl civarı fiyatı ondan bir al yap. Benim şimdiki hamileliğimde de ben adet günümde normal test yaptım aynı böyle silik çıktı akşama o erkenden yaptım direkt çıktı.
Cok tesekkur ederim yasak var eczane uzak nöbetçi eczane biraz dayanamam umarim adet sancılarım normaldir

Kizlar instergram ovulasyon testi aldığım bir sayfa var beni umutsuzlandirdi yine de kan ver kist varsa da böyle çıkıyor falan diyor. Bilgisi olan var mı?

Benim kist yok bildiğim kadarıyla zaten doktor küçük miyom var engel değil demişti hatta küçük kist demisti ama herkeste olur demişti.

Kizlar instergram ovulasyon testi aldığım bir sayfa var beni umutsuzlandirdi yine de kan ver kist varsa da böyle çıkıyor falan diyor. Bilgisi olan var mı?

Benim kist yok bildiğim kadarıyla zaten doktor küçük miyom var engel değil demişti hatta küçük kist demisti ama herkeste olur demişti.
Sonucunuz nedir acaba

Sizce var mı
IMG_20210512_211306.webp

Back
X