• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte silik cizgi

Yagmurlu8710

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2021
64
15
3
32
Arkadaslar merhaba. 3 gun gecikti adetim dun gece ve bu sabah idrar testi yaptım ikisi de silik cikti. Adet sancısı gibi oluyor arada hatta gidip bakiyorum oldum mu diye. Aynısını yaşayan var mı?

Test sabah yaptığım

Eklentiler

• IMG_20210423_062036_945.webp
    IMG_20210423_062036_945.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 121
Adet sancısı gibi benimde oldu canım. Hatta akıntı çoğalıyor oldum sandım hep.
Adetim de cok sancim olurdu suan da aynici karin ağrım her an oldu diyorum eşimle cok sevindik ama hala bilmiyorum. Yaşam var p.tesi ye kadar adet olmazsam hemen kan verecem insallah olmam. Sagliklica kucağımıza aliriz

Adetim de cok sancim olurdu suan da aynici karin ağrım her an oldu diyorum eşimle cok sevindik ama hala bilmiyorum. Yaşam var p.tesi ye kadar adet olmazsam hemen kan verecem insallah olmam. Sagliklica kucağımıza aliriz
Bol bol dinlen yine de canım. Ben öğrendiğimde daha da silik çıkmıştı 34 tü değerim kanda

Sizde de adet sancısı oldu mu bende normal de de oluyor suan da cok var tedirginim. Her an adet olacam gibi yim
Olmuştu aynen ben Yasmin kullanıyordum korunmam için . Bıraktığım ay hamile kalmıştım . Adetim 1 gün geçmişti sizinki gibiydi test kanda 77 di

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al İnşAllah 🙏🏼 ağrıları kafana takma bende sürekli karın ağrısı oluyordu hala oluyor.

Herkese çok teşekkür ediyorum birine sordum kist varsa silik olabilir dedi ama kist yok demişti küçük miyom olabilirdi cok heyecanlıyım tedirginim her an adet olacam deyio lavaboya gidiyorum oh çekiyorum sonra dua edin

Back
X