- 23 Nisan 2021
- 64
- 15
- 3
- 32
- Konu Sahibi Yagmurlu8710
-
Gebesin canim buyuk ihtimalle testin pozitif gorunuyor.Gece de bu şekildedir sabah daha koyu bekliyordum ama hemen hemen aynısı cikti. Lütfen cevap yazin
Sabahın 6 sinda kalkıp yine test yaptım 8 ay oluyor ama geceden beri çok adet sancim var normal mi sizce tedirginimGebesin canim buyuk ihtimalle testin pozitif gorunuyor.
Cok adet sancim var tedirginim normal mi acaba adetmisim gibi sancim varGebesin canim buyuk ihtimalle testin pozitif gorunuyor.
Agri gebelikte de oluyor. Adet gunu gecti ise adet sancisi yasaniyor canim. Yine de dikkat et kendineSabahın 6 sinda kalkıp yine test yaptım 8 ay oluyor ama geceden beri çok adet sancim var normal mi sizce tedirginim
Günaydın evet hamilesin bende oğlumu aynen böyle öğrenmiştimsağlıkla ilerler inşallah pazartesi günü bi kan testi veinsall
Adetim de cok sancim olurdu suan da aynici karin ağrım her an oldu diyorum eşimle cok sevindik ama hala bilmiyorum. Yaşam var p.tesi ye kadar adet olmazsam hemen kan verecem insallah olmam. Sagliklica kucağımıza alirizAdet sancısı gibi benimde oldu canım. Hatta akıntı çoğalıyor oldum sandım hep.
Sizde de adet sancısı oldu mu bende normal de de oluyor suan da cok var tedirginim. Her an adet olacam gibi yimGünaydın evet hamilesin bende oğlumu aynen böyle öğrenmiştimsağlıkla ilerler inşallah pazartesi günü bi kan testi ver
Akıntı da dün oldu ama agri cok oluyor karnım başka belirtim yok arada kasik oldu cok az ve inanılmaz 1 haftadır karnım şiş 3 aylık gibi duruyordumAdet sancısı gibi benimde oldu canım. Hatta akıntı çoğalıyor oldum sandım hep.
Bol bol dinlen yine de canım. Ben öğrendiğimde daha da silik çıkmıştı 34 tü değerim kandaAdetim de cok sancim olurdu suan da aynici karin ağrım her an oldu diyorum eşimle cok sevindik ama hala bilmiyorum. Yaşam var p.tesi ye kadar adet olmazsam hemen kan verecem insallah olmam. Sagliklica kucağımıza aliriz
Evet benimde aynıydı bir de göğüslerim çok ağrıyordu hiç beklemiyordum yani hamile kalmadığım aylar daha çok belirtim olmuştuAkıntı da dün oldu ama agri cok oluyor karnım başka belirtim yok arada kasik oldu cok az ve inanılmaz 1 haftadır karnım şiş 3 aylık gibi duruyordum
Olmuştu aynen ben Yasmin kullanıyordum korunmam için . Bıraktığım ay hamile kalmıştım . Adetim 1 gün geçmişti sizinki gibiydi test kanda 77 diSizde de adet sancısı oldu mu bende normal de de oluyor suan da cok var tedirginim. Her an adet olacam gibi yim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?