• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte sık idrara çıkma

Kutbettin

Şüphesz insanğlu yasklndğı şey üzerine hırslı olur
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
2.062
3.059
83
Merhaba kızlar bat tarihime göre 14 haftalık gebeliyim. İnanılmaz derecede idrara çıkıyorum. İhtiyaca çıkıyorum içeri gelip oturduğumda aradan 1 dakika geçiyor yine geliyor. Abdest alana kadar sıkısıyorum hemen. Yarım saatte 4 defa çıkıyorum bazen 3 dakika da bir 5 dakikada bir çıkıyorum. Geçen hafta doktora söyledim enfeksiyondan kaynaklı olabilir dedi ama dğl ben 5 6 ay enfeksiyon geçirdim idrara çıkardım ama böyle dğl bu af buyurun ama dolu dolu bunaldım artık normal mi acaba bu durum sebebi ne olabilir lütfen yardımcı olur msnz...

Bebegin ayagi mesanene yakinmi acaba benim oyleydi mahvoluyordum dakikada tuvalet gerci suan cok yeni hamileligim ama yine cok gidiyorum

Bebegin ayagi mesanene yakinmi acaba benim oyleydi mahvoluyordum dakikada tuvalet gerci suan cok yeni hamileligim ama yine cok gidiyorum
Bilmiyorum olabilir ama doktor muayene etti bsy yok dedi enfeksiyın çıkmıs yine ama bu enfeksiyondan kaynaklı idrar dğl ben biliyorum çok yasadım çünkü. Gebeliğin ilk haftalarında normaldir senin eğer yeni ise normal ama ben 3.5 ay oldu bu 15 20 gündüe böyle artık geceleri ağlayasım geliyor uyuyamıyorum

Bilmiyorum olabilir ama doktor muayene etti bsy yok dedi enfeksiyın çıkmıs yine ama bu enfeksiyondan kaynaklı idrar dğl ben biliyorum çok yasadım çünkü. Gebeliğin ilk haftalarında normaldir senin eğer yeni ise normal ama ben 3.5 ay oldu bu 15 20 gündüe böyle artık geceleri ağlayasım geliyor uyuyamıyorum
az sabir anne olmak kolay degil bende ilk hamileligimde oyleydim inanki bi yere giderdik lavaboya giderdim elimi yikayip ciktigim an bidaha giderdim cok zor bi donem seni cok iyi anliyorum

az sabir anne olmak kolay degil bende ilk hamileligimde oyleydim inanki bi yere giderdik lavaboya giderdim elimi yikayip ciktigim an bidaha giderdim cok zor bi donem seni cok iyi anliyorum
Yaaa öyle mi normal yani demi ilk gebeliğim diye herşey yeni yeni görüyor öğreniyorum

Back
X